Feriehus med hyggelig terrasse tæt på Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 337, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2587

Velholdt feriehus med plads til storfamilien og dens hund. Her får I en beliggenhed tæt på Vesterhavet, som er et besøg værd hele året rundt. Og på terrassen, som er overdækket og afskærmet har I en dejlig hyggekrog, hvor I sikkert vil nyde de lyse sommeraftener omkring grillen.

Velholdt feriehus til hele familien

Feriehuset er meget velholdt med en lys og hyggelig indretning, så I får de bedste rammer til en god ferie.

Det er godt indrettet med gode soverum, badeværelse og gæstetoilet, så der er plads til hele familien. Og i hjertet af huset er det funktionelle køkken samt stuen med spiseafdelingen placeret, så I har et hyggeligt samlingspunkt, hvor kvalitetstiden med familien kan tilbringes.

Hyggelig terrasse nær Vesterhavet

Husets terrasse er både delvist overdækket og afskærmet, så I her har en dejlig hyggekrog til solbadning på gode sommerdage og til familieaftener med hygge ved grillen. Og herfra har I endda udsigt til klitterne.

Vesterhavet

ligger heller ikke ret langt fra huset, så her vil familien – og familiens hund – sikkert gerne tilbringe så meget tid som muligt med leg i både sand og vand.

Ren afslapning i sauna og spa

Efter en dejlig tur ved stranden trænger man til at blive varmet igennem og lade kroppen slappe helt af. Og så er det jo ideelt at tilbringe et par timer i husets spa og sauna, der kan nydes af både store og små.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 1.313
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...