Sommerhus med spabad og sauna tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 337, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2587
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bare 350 meter fra Vesterhavet ligger sommerhuset på Bjerregårdsvej 337 på en skøn naturgrund med god afstand til naboerne. Sommerhuset byder på god afslapning i spabad og sauna. På feriehusets terrasse, som er overdækket og lukket, har I en dejlig hyggekrog, hvor der er rig mulighed for at nyde de lyse sommeraftener omkring grillen og den flotte udsigt til klitterne.

Velholdt stue med brændeovn 

Feriehuset er velholdt med en lys og moderne indretning, så I får de bedste rammer for en god ferie. Der er i 2020 lagt nyt gulv i den rummelige stue med loft til kip og i de 4 soveværelser. Sammen med det funktionelle køkken, der ligger i åben forbindelse, fungerer stuen som husets hjerte og et hyggeligt samlingspunkt for hele familien.

De store vinduer giver et dejligt lysindfald om dagen, og om aftenen kan I nyde varmen og det smukke skær fra brændeovnen. Skulle der være behov for at regulere temperaturen i sommerhuset, gøres det let med den praktiske varmepumpe. I stuen er der soundbar med bluetooth samt chromecast.

Sommerhusets køkken er veludstyret med stort køleskab, fryser, induktionskomfur, mikroovn, kaffemaskine og Nespressomaskine. For kokken er der rig mulighed for tilberedning af dagens måltider, hvorefter der kan slappes af med familien, mens opvaskemaskinen tager opvasken.

Wellness – afslapning i sauna og spa

Efter en dejlig dag i klitterne eller ved det brusende Vesterhav kan I afslutte dagen med en tur i spabadet, der er at finde på sommerhusets badeværelse. Herefter kan I slutte af med en tur i den varme sauna, der ligger i forbindelse med badeværelset – en dejlig afslutning på en skøn dag ved Vestkysten, inden hovedet rammer puden i et af feriehusets 4 soveværelser.

Området Bjerregård

Bjerregård er et af de mest populære ferieområder på vestkysten. Der er rig mulighed for både store og små at gå på opdagelse i klitterne eller tage cyklen og bevæge sig rundt på de mange stier i området. Bjerregård ligger midt i den skønne natur mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og skulle I savne lidt byliv, er der ikke langt til den hyggelig fiskerby Hvide Sande, den mindre by Nymindegab eller lidt større byer som Varde og Esbjerg.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2587

D.
sagde , Vejen

Super hus. ligger godt, og fornuftigt indrettet. VI manglede ikke noget. Dejlig uge i et dejligt hus i et fantastisk område. Ikke sidste gang vi kommer her.

D.
sagde , Stege

Rigtig dejligt hus og super indrettet.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:87 / 1.313
Renoveret / Byggeår:2021 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...