Hyggeligt feriehus på dejlig naturgrund nær Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Julianevej 25, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2598
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte og hyggelige feriehus er helt ideelt til mindre familier eller par, der ønsker at komme ud i den vestjyske natur, da det ligger på en skøn naturgrund i gåafstand fra klitterne og Vesterhavet. Omgivelserne kan også nydes fra den lukkede terrasse.

Hyggeligt feriehus til den lille familie

Feriehuset er hyggeligt indrettet og indeholder lige det, man har brug for på en dejlig ferie, hvor man rigtig kan samles foran den lune brændeovn og hygge med sig familien.

Køkkenet er dejligt lyst og åben ud mod stuen, så man også kan deltage i hyggen herfra. Og køkkenet er naturligvis udstyrret med moderne husholdningsapparater og hårde hvidevarer, der gør de huslige gøremål nemme og bekvemme under ferien.

Ved feriehuset står der også et lille udhus til rådighed, så man har lidt ekstra plads til opbevaring – evt. til cyklerne, så man rigtig kan komme ud og opleve området.

Eller en ferie for to ved Vesterhavet

Feriehuset har også en god størrelse, hvis man som par bare gerne vil tilbringe lidt tid med hinanden væk fra hverdagens pligter. Og da sommerhuset ikke ligger så langt fra Vesterhavet, kan man her nyde tosomheden på dejlige gåture langs stranden, der virkelig kan få krop og sjæl til at geare ned og nyde nuet. Og en dag ved stranden kan eventuel fuldendes med et tur i den varme sauna og en dejlig drink.

Dejlig naturgrund med lukket terrasse i Bjerregård

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregårds dejlige omgivelser, som kan nydes fra den lukkede terrasse. Her kan man også uforstyrret ligge og nyde solen, eller hygge sig ved grillen på de dejlige sommeraftener. Og ved siden af sommerhuset er der også opstillet gynger til de små gæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2598

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist empfehlenswert.Gut ausgestattet und gemütlich.In der Küche ist alles vorhanden was man braucht.Fussbodenheizung im Badezimmer ist sehr gut.Insgesamt ein schönes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein charmantes kleines Haus für bis zu 4 Personen. Sauber und gemütlich, in der Küche ist alles Nötige vorhanden. Schöne Lage, einige Meter entfernt von dem Hauptweg.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2004 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...