Energivenligt sommerhus m. swimmingpool til 10 personer

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Toppebjerg 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2601
10 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et førsteklasses og meget velholdt sommerhus. Her er plads til den store familie og swimmingpoolen med modstrømsanlæg er en fryd for både store og små. Foruden poolen har huset også en stor standvandsspa. Huset er energivenligt indrettet med varmepumper og ekstra isolering.

Dejlige rammer om den perfekte ferie

Dette store flotte sommerhus leverer de perfekte rammer om en skøn ferie. Beliggende i rolige omgivelser i Bjerregård, syd for Hvide Sande og indrettet med alt den komfort du kan ønske dig. Huset er løbende renoveret. Vesterhavet og store hedeområder er få minutter væk, og efter en lang dag udenfor kan du hoppe i poolen, det store boblebad eller slappe af i husets sauna.

Swimmingpool og plads til 10 personer

Den store familie har masser af plads i dette velholdte sommerhus og underholdningen for store og små er også på plads. For året rundt kan du nemlig holde den perfekte badeferie her, og nyde det i den dejlige wellnes afdeling. Her er 22 m2 swimmingpool med modstrømsanlæg, stort boblebad til 5 personer og en dejlig sauna.

Du behøver ikke at ligge i poolen hele dagen sammen med ungerne, for huset er indrettet så du kan holde øje med wellnesafdelingen, men du er i husets opholdsafdeling. Huset er udstyret med energibesparende varmepumper og desuden ekstra isoleret, så elregningen ikke løber løbsk.

Grill og hygge på terrassen

Fra opholdsrummet er der udgang til en herlig lukket terrasse, som ligefrem inviterer til hyggelige dage og gode grillaftner. Terrassen er selvfølgelig udstyret med alt hvad du behøver for at nyde livet udenfor. Tænd op i den udendørs pejs, skænk et glas rødvin og læn dig tilbage mens aftensmaden simrer på grillen. Nyd den salte luft og bruset fra havets bølger. Det er medicin for krop og sjæl.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2601

D.
sagde , Danmark

Dejligt og velfungerende poolhusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:182 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...