Hyggeligt sommerhus med skøn terrasse og varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 16, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2604
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og velindrettet sommerhus med 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene er helt lukket. Huset er 90 m2 og har plads til 6 personer. Det ligger kun 850 meter til hav og strand og er ideelt til familier

Godt sommerhus med varmepumpe tæt på hav og strand

Dette sommerhus er beliggende i et attraktivt område tæt på strand, en lille plantage og et stort fredet klitareal. Huset er lyst og venligt indrettet og har flotte trælofter til kip i alle rum. Der er 3 separate soveværelser, hvor af de 2 er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. Derudover er der en hyggelig alkove og en hems med plads til 2 personer. Huset har et gæstetoilet samt et stort dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og fryser på 40 L. Den lyse og hyggelige stue er smagfuldt møbleret. Her finder I bl.a. fladskærms-TV, DVD, Chrome Cast samt en flot og velplaceret brændeovn. Der er gratis trådløst internet i huset.

Nyd solen på den skønne terrasse

Huset har 2 dejlige terrasser. En østvendt og en noget større, lukket og delvist overdækket terrasse, der vender mod vest. Denne terrasse giver mulighed for sol store dele af dagen. Der er samtidigt gode læmuligheder på naturgrunden. Til huset hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Der er desuden opsat gynge og sandkasse til de mindste.

Et rigtigt dejligt feriehus til den store familie – tæt på Bjerregård strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2604

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god indretning

D.
sagde , København

Vi havde en dejlig ferie i et rent og rummeligt sommerhus, som havde alt hvad hjertet kunne begære, både indenfor og udenfor. Det var sørgmodigt at pakke sammen og rejse hjem igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.207
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...