Gode terrasser og skøn beliggenhed tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 194, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2605
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er du til lange gåture i den friske luft og smukke natur ved Vesterhavet? Så er dette feriehus det helt rette valg. Det ligger helt tæt på klitterne, så du hurtigt og nemt kan komme ned og nyde stranden – hele året rundt.

Du kan også nyde den smukke natur fra de gode terrasser

Omkring feriehuset har du nogle gode terrasser, der gør det muligt at nyde udelivet – både med afslapning i liggestolen, frokoster i det fri og hyggelige grillaftener.

Og da terrasserne forløber rundt om feriehuset, kan du næsten altid finde en plads med læ.

Feriehuset emmer af hygge og feriestemning – den helt rette atmosfære til din ferie

Det er ikke kun beliggenheden og terrasserne, der indbyder til en god ferie. Selve feriehuset er også rigtig dejligt indrettet, så du bare kan slappe af og nyde tiden med familien.

Indretningsstilen er en god balance mellem det traditionelle og det moderne, hvilket giver et flot og hyggeligt resultat.

Det flotte åbne køkken er ideelt til fælles madlavning. Og på de køligere dage kan du tænde op i brændeovnen, der spreder både hygge og varme, mens der spilles spil, ses film eller læses bøger.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 3.923
Renoveret / Byggeår:2013 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...