Gode terrasser og skøn beliggenhed tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Julianevej 194, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2605
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 194 finder I dette skønne og klassiske sommerhus, der ligger helt fantastisk ved første klitrække og det brusende Vesterhav. Et oplagt valg, hvis I ønsker et feriehus, hvor der er plads til hygge, dejlige solskinstimer på terrassen og gåture ved havet.

Den rette atmosfære, der emmer af hygge og feriestemning

Her er et dejligt feriehus, der inviterer til afslapning og kvalitetstid med familien. Farverne er afdæmpet og de smukke hvide trælofter og gulve, bidrager til en harmonisk indretning. Feriehuset har plads til 6 feriegæster og har 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en køjeseng – det bliver uden tvivl et højdepunkt for flokkens mindste.

I sommerhusets hjerterum, det store opholdsrum hvor stue, køkken og spiseafdeling flyder sammen, kan I alle samles. Her står brændeovnen centralt placeret og skaber hygge samt en naturlig opdeling af rummet. Rundt om spisebordet kan I samles om lækre måltider, hyggelige brætspil eller planlægge morgendagens aktiviteter.

I entréen finder I desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for friske håndklæder. På venstre hånd har I badeværelset, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen – ligesom I kan blive varmet godt igennem i saunaen overfor. Dette er godt for muskler og led, og særligt tiltrængt efter en lang gåtur.

Nyd den smukke natur fra de gode terrasser

Omkring feriehuset har I nogle gode terrasser, der gør det muligt at nyde udelivet – både med afslapning i liggestolen, frokoster i det fri og hyggelige grillaftener. Og da terrasserne forløber rundt om feriehuset, kan I nærmest altid finde en plads i læ. Nyd den smukke udsigt med morgenkaffe på terrassen.

Beliggenheden er ganske speciel, da I kun har 50 meter til Vesterhavet. En tur til Vesterhavet er en særlig oplevelse, uanset hvilken tid på året I gør ophold i feriehuset – det samme gælder den hyggelige havneby, Hvide Sande, der er en kort køretur herfra. Her kan I prøve kræfter med vandsport, kigge i butikker eller besøge en af de gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2605

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist super gelegen. Es hat alles, was man für einen Urlaub benötigt. Es lädt zum wiederkommen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfaches Haus aber alles was man braucht für eine schöne Zeit in Dänemark.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr nah am Strand gelegen und bietet trotzdem eine ruhige Lage etwas abseits anderer Ferienhäuser.
Der schöne Kamin sorgt für eine tolle Atmosphäre am Abend, gemütlich auf der Couch mit den Liebsten.
Die Wohnung ist klein aber sehr gemütlich und praktikabel eingerichtet.
Obacht für geräuschempfindliche Personen, da das Haus aus Holz gebaut ist sorgt die Veränderung der Wetterlage oder Nutzung des Kamins/Heizung für allerlei Geräusche.
Als Sommerdomicil oder als Ort zum entschleunigen in den kälteren Jahreszeiten können wir es nur weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 3.923
Renoveret / Byggeår:2013 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...