8-personers feriehus med rolig beliggenhed nær stranden

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 55, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2607
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt ideelt til den store familie, evt. med hunde, der trænger til et pusterum. Herfra er der kort afstand til stranden, så I hver dag kan komme ned og nyde den friske salte havluft. Og på den dejlige lukkede terrasse, kan I uforstyrret nyde omgivelserne og hyggelige grillaftener.

Velholdt feriehus med plads til 8 personer og 2 hunde

Feriehuset er med fire soverum og to badeværelser så praktisk indrettet, at der er plads nok til otte personer. Og da der også må medbringes op til to hunde, har I her de bedste rammer, hvor hele familien kan samles.

På det ene badeværelse er der installeret spabad og sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem, hygge jer med et par stearinlys og drinks, mens den sidste skygge af hverdagens stress forlader kroppen.

Der er også et dejligt åbent køkken og en stor opholdsstue med brændeovn. Så her kan I bruge pladsen og nyde hinandens nærvær, mens der kræses lidt ekstra om madlavningen og hygges i sofaen.

Dejlig beliggenhed til en afslappende familieferie

Området i Bjerregård er helt perfekt til en afslappende ferie, hvor man kan nyde naturen. Og da dette feriehus ligger på en lille stikvej helt ned til klitterne, vil I uforstyrret kunne opholde jer i og ved huset.

Øst for feriehuset er der anlagt en rigtig dejlig lukket terrasse, så I kan have hundene til at gå løs. Her er der også er god plads til at nyde solen i liggestolene. Terrassen er godt afskærmet og delvist overdækket, perfekt mange hyggelige grillaftener.

Nyd en dejlig dag på stranden med hele familien

Med kun 150 meter til Vesterhavet vil I sikkert nyde mange besøg på den gode sandstrand, som hele året rundt tiltrækker feriegæster og lokale. Og der ikke findes noget mere forfriskende og samtidig afslappende end en god gåtur i den friske salte havluft. Og når vejret er rigtigt godt, er det oplagt medbringe picnickurven, så familien kan få lov til at tilbringe dagen på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2607

D.
sagde , Danmark

Skøn beliggenhed, meget privat, tæt på strand og hede. Huset er af ældre dato, men alt fungere som det skal. Vi rejste med store teenager børn, så virkelig et plus at værelserne ligger et stykke fra hinanden.

D.
sagde , Brønshøj

Et rigtig dejligt hus, med perfekt beliggenhed.

D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejligt feriehus, som lå lidt trukket væk fra vejen, som et stort plus. Huset er perfekt opdelt med værelser i hvert hjørne af huset, og stue/spisestuen i midten. Der var to meget lækre terrasser, som man kunne benytte sig af, alt afhængig af hvor vinden/solen kom fra, havestole der er behagelige, god smag af interiør. Efter to minutters gågang står man foran klitten, og skal bare over den, så er man på stranden.
Et meget dejligt sommerhus, som vi helt klart ville vælge igen, hvis vi skulle til Hvide Sande.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.300
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...