Til familien med hund, der elsker hygge på terrassen

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 36, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2614
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Omkring dette hyggelige feriehus strækker sig den store lukkede terrasse, som sikkert vil være samlingspunktet under ferien. Da den er delvist overdækket og har flere lækroge, er den næsten altid anvendelig. Og til fordel for især hundeejere, er den helt lukket.

Kvalitetstid med familien i hyggeligt feriehus

Huset er velholdt, hyggeligt og godt indrettet, bl.a. med et køkken fra 2017, så der er plads selv til den store familie og to hunde.

På det store badeværelse er der installeret et stort standvands spabad med plads til fire personer, så man her rigtig kan hygge sig eller lade børnene boltre sig i de varme bobler. Huset har også en god sauna, så der er rig lejlighed til at forkæle sig selv og slappe helt af.

Dejligt naturområde – perfekt til gåture med hunden

Huset ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregård. Og herfra er der kun ca. 450 meter til stranden, som er det perfekte sted til lange gåture med hunden, der helt sikkert vil elske at tumle rundt her.

Lukket terrasse med læ og overdækning – perfekt til den danske sommer

Terrassen er dejlig stor, så der er god plads til både solbadning og grillhygge. Og da terrassen strækker sig omkring huset, kan man flere steder finde god læ. Og skulle det danske sommervejr blive drilsk, kan man sætte sig under terrassens overdækning, og stadig nyde den friske luft på terrassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2614

D.
sagde , Tarm

Fint feriehus. Der er det man har behov for. Dejligt med indhegnet terresse. Man kan lukke hunden ud uden at være bange for den løber væk. Det ligger trukket lidt væk fra vejen, så der er minimal støj fra bilerne. Huset ligger på en lille bakke, så der en en god udsigt over området.

D.
sagde , Holstebro

Rigtig fint sommerhus, det er fint velholdt og dejligt indrettet.Det ligger dejligt for sig selv, og området er skønt. Ligger tæt på skov og strand.
Gode forhold til hund, at man kan lukke den ud på terrassen uden den kan rende væk.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...