Røgfrit træsommerhus med lukket terrasse og plads til hundene

2.5
icon
icon
icon

Kirksvej 47, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2615
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende røde træhus på Kirksvej 47 indbyder til ægte sommerhusferie og allerede ved første blik vil feriefreden sænke sig over jer. Huset til 6 personer er perfekt til en ferie med familien eller vennerne, og også hundene vil befinde sig rigtig godt her.

Den perfekte feriedag

Den perfekte feriedag starter ud med en hyggelig morgenmad, og mens nogle af jer dækker på bordet og brygger kaffe, kan de morgenfriske trække i tøjet og gå de små 350 meter til købmanden efter nybagte rundstykker.

På den lukkede terrasse står havemøblerne klar til jer, og mens børnene og hundene leger, kan I læne jer tilbage med en god bog og nyde jeres getaway i fulde drag. Den store græsplæne og gyngestativet sørger for flere timers underholdning til de mindste feriegæster, så I har masser af fred og ro.

Efter en god frokost kan I tage de andre i hånden og slå mave på en dejlig gåtur en af de snoede stier gennem det smukke ferielandskab, der fører hele vejen ned til den fantastiske strand, som I helt sikkert kommer til at aflægge mange besøg i løbet af ferien.

Knitrende brændeovn og filmaften

Når I kommer hjem med røde kinder efter en lang gåtur langs vandkanten, kan I tænde op i brændeovnen og smide fødderne op i sofaen, inden det er tid til at samles i køkkenet og tilberede en lækker middag sammen.

Rundt om spisebordet kan morgendagens planer diskuteres, og alle dagens nye indtryk kan snakkes igennem. Og mens opvaskemaskinen klarer resten af oprydningen for jer, har I god tid til at gøre klar til filmaften og hente lækkerier ved købmanden.

De sene aftentimer bliver kun bedre af en god bog og et glas vin, og efter en skøn og dejlig udmattende feriedag kan I få en god nats søvn og blive klar til endnu en herlig dag.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2615

D.
sagde , Slagelse

Dejligt hyggeligt hus…

D.
sagde , Danmark

Charmerende sommerhus med sjæl.
Var væsentlig større end 70 kvadratmeter som i beskrivelsen.
Perfekt til vores hund som gik fri på den lukkede terrasseSoverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.597
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...