Stilfuldt ikke-ryger hus med sauna og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 56, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2620
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 56 står dette flotte træsommerhus og venter på jer. Med en god beliggenhed i udkanten af Bjerregårds smukke ferielandskab, tæt på den lokale købmand og stranden, og endda udstyret med en sauna er I garanteret en herlig ferie her.

Fredelig ferieatmosfære og sauna

Det nye feriehjem byder jer fra start af rigtig godt velkommen med dets stilfulde og venlige indretning, som giver en fredelig ferieatmosfære. Med højt til loftet kommer huset til at virke rigtig rummeligt og åbent, så I kan føle jer ekstra godt tilpas i de nye omgivelser.

I det åbne spisestue- og køkkenområde kan alle blive en del af dagens madlavning, og på de sene aftener kan I tage et spil kort rundt om spisebordet eller se en god film på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

For at gøre ferien ekstra lækker for jer, finder I også en sauna i huset, som især er fantastisk efter en lang dag ude i den friske havluft eller en gåtur gennem klitlandskabet. Her kan I rigtig forkæle jer selv og hinanden.

Dejlige solskinsdage med dasen og strandture

Udenfor står den fine terrasse klar til at sørge for jer på de dejlige solskinsdage. Her kan der dases i liggestolene, og mens I læser en god bog, kan børnene og hunden få fri leg på den lukkede terrasse eller på den omkransede græsplæne, der også har både gyngestativ og sandkasse.

Beliggenheden er aldrig uvæsentlig, og her har I en ferieadresse ganske tæt på det meste. Kun 300 meter væk finder I den lille lokale købmand i Bjerregård, som har alt, hvad ferien har brug for, og en rask gåtur væk har I også den lange sandstrand.

Det imponerende Vesterhav er altid et besøg værd, og ligegyldigt årstid, vind og vejr, er I garanteret en naturoplevelse ud over det sædvanlige her. Den endeløse strand er et paradis for alle, både store, små og hunde.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2620

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben schon oft im Bereich Bjerregard im Sommer Urlaub gemacht. Das Ferienhaus war eines der besten, die wir je hatten, wenn nicht das beste von mindestens 10 verschiedenen Häusern, insbesondere, wenn man den günstigen Preis mit betrachtet. Besonders gefallen hat uns die gute und vollständige Ausstattung, die geschmackvolle Einrichtung und das schön eingewachsene, von wilden Rosen und Büschen umgebene Grundstück. Die Entfernung zum Strand ist allerdings zu Fuß etwas weit, sind meist mit dem Fahrrad gefahren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war genau so wie es von der Anzeige und den Bildern erwartet wurde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem gepflegten& sauberen Zustand!
Die 3 Schlafzimmer Zimmer klein aber gemütlich eingerichtet und nett dekoriert.
Die Küche ist ausreichend ausgestattet, es fehlt an keinen Geräten, Schüsseln ,Töpfen oder sonstigem Geschirr .
Die großzügige Terrasse lädt in 3 Richtungen zum verweilen ein . Mit ausreichend Sitz und Liegemöglichkeiten:)

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2005 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (41 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...