Sommerhus på fantastisk naturgrund tæt på hav og strand

3.5
icon
icon
icon
icon
2428
Rauhesvej 41, Bjerregård - Søg på husnr. B2626

Et utroligt dejligt sommerhus med en uforstyrret beliggenhed på en helt afskærmet klitgrund. Fra stuen kan du nyde den smukke udsigt til klitterne. Huset er lyst og smagfuldt indrettet. Mod syd er der en vidunderlig læfyldt, overdækket og helt lukket terrasse. Tæt på Bjerregård strand.

Vidunderlig beliggenhed på naturgrund tæt på strand

Huset ligger højt placeret på en dejlig stor naturgrund med klitter og naturlig afskærmning. Det er helt ugeneret og giver mulighed for en skøn, fredfyldt ferie.Fra grunden er der en fantastisk udsigt over det smukke klitlandskab. Kun 200 meter til den attraktive strand i Bjerregård.

Skønt indrettet sommerhus

Huset er fra 1980 og er løbende blevet renoveret, senest i 2010. De 80 m2 er godt udnyttet. Der er plads til 6 personer i 3 soveværelser, alle med dobbeltsenge. Badeværelset er nyrenoveret og med en dejlig bruseniche. Køkkenet lyst og veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og fryser (48 l). Stuen er flot og moderne indrettet og har en dejlige brændeovn, der både giver hygge og varme. Også her er alle vægge og lofter hvidmalede, hvilket sammen med de store vinduer gør stuen meget rummelig. Fra stuen er der en flot og ugeneret udsigt over den dejlige naturgrund og klitlandskabet. Der er en fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet i huset. Huset har en energibesparende varmepumpe.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...