Skønt strandnært ikke-ryger hus med lynhurtigt internet og plads til hundene

3
icon
icon
icon

Kirstinevej 82, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2635
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af sommerhusland i Bjerregård ligger dette flotte træsommerhus og venter på jer. Med en herlig beliggenhed kun 300m fra stranden, tæt på den lokale købmand og med en hurtig og stabil internetforbindelse er I garanteret en fantastisk ferie her.

Varm jer ved brændeovnen og del ferieminder med det lynhurtige internet

Det flotte ikke-ryger hus rummer plads til 5 personer og har tilmed også plads til hundene, så ingen familiemedlemmer behøver at blive hjemme.

Huset er rigtig veludstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, som kan tage arbejdet fra jeres hænder og give jer masser af tid til afslapning og ferie, og brændeovnen i stuen vil sørge for masser af feriestemning og hygge på de sene aftener og i de kolde årstider.

Som en ekstra bonus får I en lynhurtig og stabil internetforbindelse, så I kan tage alle jeres iPad’s, computere og andet med hjemmefra og dele så mange ferieminder som muligt med dem derhjemme.

Nyd solskinsdagene på terrassen tæt på strandopgangen

På de dejlige åbne terrasser står havemøblerne klar, så de herlige solskinsdage kan nydes i fulde drag. Mens I læser en god bog i liggestolene, kan de mindste feriegæster få masser af tid til at gå i sandkassen eller på gyngestativet.

Det brusende Vesterhav kalder næsten fra terrassen, og der er ikke langt til nærmeste strandopgang. Både børnene og hundene vil helt sikkert glæde sig over en strandudflugt med fri leg i sandet, og imens kan I rigtig få tid til at nyde tiden væk fra hverdagen i de smukke og fredelige omgivelser og bølgebrus i baggrunden.

Rund dagen af med en gåtur rundt på de små snoede stier gennem ferielandskabet i aftenhimmelens skær, mens solen stille sænker sig ned i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2635

D.
sagde , Haarby

Super lækkert og hyggeligt hus, ligger perfekt, tæt ved stranden og indretningen af huset er super ! Tæt ved lokal købmand, og 2 min så du kan stranden. Utroligt stille området taget i betrakning af der var mange. Lyden sag ren natur er fantastisk ! ⭐️ Et sted vi helt sikkert vil leje igen.

D.
sagde , Sønderborg

Huset var et dejligt hus, hyggeligt og funktionelt, med fin beliggenhed – strand og natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.207
Renoveret / Byggeår:2006 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...