Feriehus med stor lukket terrasse til familien med hund

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 37, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2646
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt og hyggeligt feriehus til familieferier hele året rundt. Om sommeren er den lukkede terrasse perfekt til afslapning, solbadning og hyggelige grillaftener, hvor hunden kan gå rundt uden snor. Om vinteren kan man rigtig hygge sig foran den lune brændeovn og benytte sig af den gode sauna.

Nyd en dejlig familieferie i røgfrit feriehus

Feriehuset er velholdt og røgfrit, så det fremstår lyst og indbydende til en dejlig ferie, hvor familien kan tilbringe tid sammen udenfor hverdagens rammer. Og da det tilmed er tilladt at medbringe to hunde, er det bogstavelig talt et feriehus for hele familien.

Køkkenet er veludstyret, så I nemt og bekvemt kan tilberede lækre måltider under ferien. Og da det er i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen, kan “kokken” sagtens hygge med resten af familien og samtidig holde gang i gryderne.

Lad hunden gå løs på den store lukkede terrasse

Feriehuset har en rigtig dejlig lukket terrasse, hvor I sagtens kan lade småbørn og hunde gå omkring på egen hånd, og hvor der er plads nok til, at hele familien kan hygge sig sammen og nyde sommervejret. Om aftenen er det oplagt at tænde op i grillen og tilberede lidt ekstra lækkert. Og da terrassen har en overdækket og afskærmet krog, kan I også hygge jer ved grillen, selvom vejret ikke helt spiller med.

Skønt område med mulighed for gåture ved stranden

Da feriehuset ligger for enden af en lille sidevej i Bjerregård, vil I her kunne tilbringe en afslappende ferie med gode gåture i klitterne eller ved stranden, der ligger kun ca. 500 meter fra huset. Og dette er en aktivitet områdets feriegæster nyder hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2646

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Ferienhaus kann man eine schöne Zeit verbringen. Es hat alles was man braucht. Die windgeschützte Terrasse war super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön und zweckmäßig eingerichtetes Haus mit einer grossen Terrasse, die auch die Möglichkeit bietet Wind geschützt zu sitzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war gut eingerichtet, wir fühlten uns wohl in der Zeit des Aufenthalts

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...