Hyggeligt feriehus i naturskønne omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 74, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2652
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset er meget velholdt, og selvom det er blevet gennemgribende renoveret, fornemmes den autentiske og hyggelige feriehusstemning stadig, så du straks føler dig som hjemme. Feriehuset har en stor lukket og delvist overdækket terrasse, så du også har god mulighed for at nyde ferien udendøre.

Tilbring ferien i dette hyggelige feriehus med stor lukket terrasse

Feriehuset er indrettet med et personligt præg, der giver en hyggelig stemning, som er et vigtigt grundlag for enhver ferie.

Der er også en rigtig dejlig vinkelterrasse, der strækker sig sydvest om huset, så du på de gode sommerdage kan sidde ud og nyde solen det meste af dagen og aftenen. Og da terrassen er godt afskærmet og delvist overdækket, kan du også sidde ude, selv når vejret ikke viser sig fra sin allerbedste side.

Desuden er der en dejlig udsigtsterrasse på toppen af klitten bag feriehuset, hvor du rigtig kan nyde udsigten over klitterne.

Kom ud og oplev Vesterhavet og og de naturskønne omgivelser

Feriehuset ligger på en kuperet naturgrund i Bjerregård, så allerede her vil du få følelsen af at være ude i naturen. Og Vesterhavet ligger kun nogle hundrede meter fra feriehuset, så du kan sagtens pakke picnickurven og tilbringe en sommerdag ved stranden, eller bare gå derned og nyde den friske luft, synet af bølgerne og følelsen af sand mellem tæerne.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.582
Renoveret / Byggeår:2005 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...