Dejligt feriehus i naturskønne omgivelser nær havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 74, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2652
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 74 venter jer et skønt sommerhus, der emmer af feriestemning og hygge. Her er plads til hele familien og meget familievenligt med den store lukkede træterrasse, hvor I har mulighed for at nyde det gode vejr i solen eller skyggen. En kort gåtur har I både til Vesterhavet og nærmeste købmand.

Nyd ferien i et hyggeligt feriehus med loft til kip

Feriehuset er indrettet med et personligt præg, der giver en hyggelig stemning, som er et vigtigt grundlag for enhver ferie. Her er tænkt over, at hele familien skal kunne samles i stuen, der ligger i forlængelse af det veludstyrede køkken.

I den rummelige og lyse stue finder I udover spiseplads også mange fine hyggekroge. Saml jer om sofabordet til kortspil eller brætspil, mens der i modsatte ende af stuen er lagt op til gode samtaler eller ferielæsningen foran den knitrende brændeovn. Her er fantastisk at sidde på de koldere aftner med en god kop kaffe eller varm kakao.

Efter en dejlig dag er god nattesøvn nødvendig. Her venter jer tre gode soverum, som alle er indrettet med dobbeltsenge samt en køjeseng på to af dem. På denne måde er der mulighed for, at de mindre børn kan overnatte inde hos forældrene. For at gøre det nemmere og mere fleksibelt at være på ferie, har I også en vaskemaskine til rådighed her.

Lad trygt børnene lege og nyd solskinstimerne

Udearealerne omkring feriehuset er meget tiltalende med carport til bilen og den skønne vinkelterrasse. Den lukkede træterrasse strækker sig sydvest om sommerhuset, så der er mulighed for at nyde solen det meste af dagen og aftenen. Og da terrassen er godt afskærmet og delvist overdækket, kan I også sidde ude, selv når vejret ikke viser sig fra sin allerbedste side.

Foran terrassen venter både sandkasse og gynger på familiens mindste. Desuden er der en dejlig udsigtsterrasse på toppen af klitten bag feriehuset, hvor I rigtig kan nyde udsigten over klitterne.

Kom ud og oplev Vesterhavet og de naturskønne omgivelser

Feriehuset ligger på en kuperet naturgrund i Bjerregård, så allerede her vil I få følelsen af at være ude i naturen. Vesterhavet ligger kun nogle hundrede meter fra feriehuset, så I kan sagtens pakke picnickurven og strandhåndklæderne for at tilbringe en sommerdag ved stranden, eller bare gå derned og nyde den friske luft. Fra sommerhuset har I heller ikke langt til den lokale købmand, hvor der hver dag bliver leveret frisk brød fra bageren – andre kulinariske oplevelser finder I i den hyggelige maritime by, Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2652

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit allem, was man für eine hyggelige Woche braucht.
Auf der komplett eingezäunten und dadurch windgeschützten Terrasse findet man immer ein sonniges Plätzchen.
Den herrlichen Strand hat man in 10 Minuten ruckzuck erreicht.
Ein Haus, das meinen Anspruch an "Ankommen und Wohlfühlen" komplett erfüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ankunft im Ferienhaus wird vom Eigentümer direkt schön und liebevoll gestaltet. Wir waren zu fünft da und hatten insgesamt ausreichend Platz. Lediglich in zwei der drei Schlafzimmer ist die Unterbringung der Kleidung etwas schwierig. Als Familie war das nicht so schlimm, weil es in einem SZ einen großen Schrank gibt und wir den dann geteilt haben. Die Küche hält so ziemlich alles bereit, was man braucht. Selbst die Pfannen sind neuwertig. Die Einrichtung ist nicht super modern, aber sehr passend, gepflegt und liebevoll. Das Bad ist, wie auch schon in anderen Häusern gesehen, sehr funktional. Im Nebenraum kann man aber auch mal Handtücher aufhängen. Der Weg zum Strand ist relativ kurz und die Strickleiter macht das erklimmen der Düne auch deutlich einfacher. Insgesamt sind wir sehr zufrieden und danken der Familie und wünschen alles Gute.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und supergemütliches Ferienhaus in dem man alles vorfindet, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Die großen Terrassen sind so ausgerichtet, dass man zu jeder Tageszeit sowohl Sonne als auch Schatten genießen kann. Zu Fuß sind es etwa 5 Minuten zum Strand und nur geringfügig länger zum Kaufmann. Ich würde das Haus sofort wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.582
Renoveret / Byggeår:2005 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...