Hyggeligt træsommerhus med sauna, spa og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 36, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2654
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i Bjerregårds naturskønne ferieomgivelser ligger dette hyggelige træsommerhus. Den lyse og venlige indretning byder på luksuriøse overraskelser i form af en sauna og et spabad, og på den lukkede terrasse kan både børnene og hunden få lov til at lege frit. Med kun 600 meter til havet, er et strandbesøg oplagt!

Venlige omgivelser og jeres helt egen wellnessoase

Det nye feriehjem på Julianevej 36 vil helt fra start af byde jer varmt velkommen i de venlige omgivelser, der er præget af lyse vægge, lofter og gulve, og en god møblering med blandt andet et hyggeligt sofahjørne med lædersofaer.

I de 3 fine soveværelser er der god plads til de maks 6 personer, og i opholdsrummet flyder køkken, spiseafdeling og stue sammen i ét og sætter rammerne for en ferie i fællesskabets tegn med masser af samvær og sommerhushygge.

Feriehuset byder på flere gode overraskelser, og ud over de praktiske goder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, får I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad, så I kan nyde fridagene ekstra meget, og blive varmet ordentligt igennem efter en lang dag i den friske havluft.

Kun 600 meter til havet og lukket terrasse

Med en beliggenhed kun 600 meter fra Vesterhavet, er et strandbesøg næsten obligatorisk. Vejen til stranden fører jer gennem det smukke, vestjyske klitlandskab, og på få minutter når I den brede sandstrand, der er et paradis for alle feriegæster – og hunden.

På de varme solskinsdage kan I også nyde vejret fra husets terrasse, som er både lukket og delvist overdækket. Mens børnene og hunden leger, og der bliver gynget og gravet i sandkassen, kan I læne jer tilbage i liggestolene med en god bog og slappe af i varmen.

Når dagen går på hæld, kan I tænde op i husets grill og spise en god middag rundt om havebordet i det lune vejr. Her kan de næste par dages ferieplaner og udflugter blive snakket igennem, mens aftensolen gløder på himmelen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...