Femstjernet sommerhus i yderste klitrække med sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 91, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2664
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne ikke-ryger hus på Julianevej 91 er det perfekte valg til den næste sommerhusferie med familien eller kæresten, og her er der endda plads til selv det sidste familiemedlem, hunden. Det femstjernede hus er både lækkert og moderne indrettet, beliggenheden er helt fantastisk i yderste klitrække, og efter et oplagt strandbesøg, kan I få varmen igen i husets sauna.

Lys og moderne indretning med sauna

Huset er både lyst og moderne indrettet, og i de indbydende omgivelser vil I fra første ferieøjeblik føle jer godt tilpas. Især hos jer, der godt kan lide lidt ekstra luksus, vil indretningen falde i god jord, og med fokus på både de praktiske og ekstra goder, er der sørget for det hele.

Med plads til 6 personer bliver der hurtigt kø til toilettet, og derfor er huset indrettet med 2 badeværelser med brusebad, så I undgår morgenstress, når der skal bades og børstes tænder.

Huset har egen sauna, og den vil helt sikkert brugt flittigt hele året rundt. Efter en gåtur langs strandkanten eller en frisk cykeltur gennem det smukke klitområde findes der intet bedre end at læne sig tilbage i den varme sauna og tanke ny energi.

Fantastisk beliggenhed kun 50 meter fra havet

På den dejlige, lukkede terrasse står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan nyde det gode vejr dagen lang. På de varme dage kan I spise frokosten i solen rundt om havebordet, og for at runde dagen af på bedste vis, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker feriemiddag, mens I får et glas vin.

Huset har en fantastisk beliggenhed kun 50 meter fra havet, og fra terrassen kan I næsten høre bølgernes brusen kalde på jer. På få minutter når I den brede sandstrand, som er et paradis for alle. Her kan børnene og hundene tumle i sandet, mens I slapper af i de skønne omgivelser, og på de gode sommerdage kan I hoppe en tur i bølgerne.

Aftenerne vil byde på mange smukke solnedgange, og mens himmelen bliver malet orange af solens skær, kan I nyde et sidste glas vin på terrassen, inden feriedagen bliver sluttet af.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2664

D.
sagde , Danmark

Vi har nydt 14 dage i sommerhuset, hvor vi har brugt terrassen meget og vi har nydt den korte afstand til stranden. Huset ligger perfekt næsten ingen trafik, så vi har nydt stilheden og havets brusen.

D.
sagde , Vejle

Super dejligt hus med alt hvad vi havde brug for. Skønt badeværelse og dejlig stor sauna.
Fantastisk beliggenhed i første række til vandet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.203
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...