Skønt feriehus med lukket terrasse i rolige omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 11, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2665
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt rummeligt og velholdt feriehus i rolige omgivelser, hvor hele familien kan slappe af sammen. Saunaen og spaen vil sikkert blive flittig brugt, når I trænger til lidt ekstra forkælelse og afslapning. Og på den dejlige terrasse er der god plads til solbadning og hygge omkring grillen.

Velholdt og veludstyret feriehus, hvor familien kan samles

Feriehuset er dejligt rummeligt og tilbyder et stort rum med både køkken, spiseafdeling, stue og en hyggekrog, så familien hele tiden kan være samlet, selvom det er omkring forskellige aktiviteter.

Køkkenet er veludstyret og velfungerende, så I også har god mulighed for tilberede lækre måltider, der nydes sammen med den gode stemning omkring spisebordet. Og på badeværelset kan I nyde et par timers ren afslapning i hjørnespaen og saunaen efter en dejlig gåtur i området eller ved stranden.

Nyd ferien på den lukkede terrasse, hvor hunden kan gå frit omkring

Til feriehuset hører en dejlig sydvestvendt vinkelterrasse, hvor I på de gode solskinsdage kan nyde solen det meste af dagen og helt til om aftenen, hvor den smukke solnedgang bag klitterne er en oplevelse helt i særklasse. På terrassen er der også indrettet en hyggekrog, hvor der er både ly og læ, så vejret ikke kan sætter en stopper for de hygggelige grillaftener.

Derudover er terrassen lukket helt af, så I kan sagtens lade hunden gå frit omkring uden fare for, at den løber ud og besøger naboerne i området. Og ved siden af terrassen er der opstillet gynger og en sandkasse, så børnene kan lege med mor og far lige i nærheden.

Oplev de smukke rolige omgivelser ved Vesterhavet

Den gode beliggenhed i Bjerregård sikrer en afslappende ferie, hvor I hver dag kan nyde lange gåture i området eller ned til Vesterhavet, der tilbyder en smuk sandstrand lige så langt øjet rækker. Og på terrassen vil I sikkert nyde den smukke natur og de rolige omgivelser, så I uforstyrret kan nyde ferien og tiden med hinanden.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2665

D.
sagde , Danmark

Vi havde en fantastisk uge, vores 3 børn hyggede sig og elskede, at stå op om morgen og være med til at hente morgenbrød i den nær liggende købmand. Vores unger nød spa badet og elskede at plaske rundt. Sommerhuset var dejligt stort og rummeligtSoverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...