Skønt feriehus med lukket terrasse i rolige omgivelser

4
2438
Julianevej 11, Bjerregård - Søg på husnr. B2665

Dejligt rummeligt og velholdt feriehus i rolige omgivelser, hvor hele familien kan slappe af sammen. Saunaen og spaen vil sikkert blive flittig brugt, når I trænger til lidt ekstra forkælelse og afslapning. Og på den dejlige terrasse er der god plads til solbadning og hygge omkring grillen.

Velholdt og veludstyret feriehus, hvor familien kan samles

Feriehuset er dejligt rummeligt og tilbyder et stort rum med både køkken, spiseafdeling, stue og en hyggekrog, så familien hele tiden kan være samlet, selvom det er omkring forskellige aktiviteter.

Køkkenet er veludstyret og velfungerende, så I også har god mulighed for tilberede lækre måltider, der nydes sammen med den gode stemning omkring spisebordet. Og på badeværelset kan I nyde et par timers ren afslapning i hjørnespaen og saunaen efter en dejlig gåtur i området eller ved stranden.

Nyd ferien på den lukkede terrasse, hvor hunden kan gå frit omkring

Til feriehuset hører en dejlig sydvestvendt vinkelterrasse, hvor I på de gode solskinsdage kan nyde solen det meste af dagen og helt til om aftenen, hvor den smukke solnedgang bag klitterne er en oplevelse helt i særklasse. På terrassen er der også indrettet en hyggekrog, hvor der er både ly og læ, så vejret ikke kan sætter en stopper for de hygggelige grillaftener.

Derudover er terrassen lukket helt af, så I kan sagtens lade hunden gå frit omkring uden fare for, at den løber ud og besøger naboerne i området. Og ved siden af terrassen er der opstillet gynger og en sandkasse, så børnene kan lege med mor og far lige i nærheden.

Oplev de smukke rolige omgivelser ved Vesterhavet

Den gode beliggenhed i Bjerregård sikrer en afslappende ferie, hvor I hver dag kan nyde lange gåture i området eller ned til Vesterhavet, der tilbyder en smuk sandstrand lige så langt øjet rækker. Og på terrassen vil I sikkert nyde den smukke natur og de rolige omgivelser, så I uforstyrret kan nyde ferien og tiden med hinanden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...