Sommerhus på smuk naturgrund ved fredet hedeområde

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 40, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2677
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På en rolig 1.250 m2 naturgrund direkte op til et stort, fredet hedeområde ligger dette dejlige sommerhus. Sommerhuset er rummeligt og meget velindrettet med store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Feriehuset er ideelt for børnefamilier, da der bl.a. er både gynge og sandkasse. Desuden er der også spabad og sauna til afslapning efter en begivenhedsrig feriedag i naturen eller på en stormende regnvejrsdag.

Godt indrettet sommerhus

De 93 m2 er fordelt på køkken/stue, 3 værelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet samt en fin fordelingsgang. Stuen er lys og indbydende, har loft til kip, og et hyggeligt hjørne med alkove.

Der er 3 soveværelser, hvor 2 er med dobbeltseng og 1 med to enkeltsenge. Med to ekstra sovepladser i alkoven er der rig mulighed for at vælge frit mellem sovepladserne.

Gulvene er tæppebelagte i hele feriehuset, bortset fra trægulvet i køkkenet og fliser med gulvvarme på badeværelse og gæstetoilet. Det store badeværelse er smagfuldt indrettet med sorte fliser, en dejlig spa, en lækker bruseniche og en rummelig sauna. Her kan I rigtig slappe af efter en god feriedag med familien.

Der er gratis fibernet i sommerhuset, ligesom der er Playstation 4, brændeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Ideelt til børnefamilier

Sommerhuset er velegnet til en ferie for familier med børn, da der både er gynge og sandkasse til rådighed. Legoland ligger kun ca. 1 times kørsel fra feriehuset, ligesom der er masser af mulighed for at fiske eller tage på shoppingtur til Hvide Sande eller Ringkøbing.

Et rigtigt skønt sommerhus på den dejlig fredet naturgrund har I altså mulighed for at tilbringe jeres ferie i her.

Lademuligheden for el-bilen er en ladestander med type 2 stik.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.250
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...