Sommerhus på naturgrund med god udsigt og skøn terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
2998
Bjerregårdsvej 286, Bjerregård - Søg på husnr. B2679

Dejligt sommerhus, med lys og venlig indretning. Huset er omgivet af en stor lukket terrasse, ideelt for børnefamilier og ophold med hund. Huset ligger direkte op af et stort fredet naturområde. Fra stue og terrasse er der en pragtfuldt udsigt.

Gode rammer om en god ferie

Et dejligt sommerhus på 110m2 og med 3 soveværelser. Alle værelserne har lyse træ vægge og træ lofter, og har alle hver en dobbeltseng. I huset er der også en hems, hvor der er 2 madrasser. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, et gæstebad med gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der gulvvarme, en vaskemaskine, en hjørnsepa samt en rummelig sauna. Køkkenet er veludstyret og har opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 120 L. Stuen ligger midt i huset, sammen med køkkenet. Her er der også trægulv, ligesom der er et lyst træloft til kip. Der er en flot brændeovn, TV, DVD og gratis trådløst internet.

Nyd ferien på terrassen

Der er to terrasser tilhørende dette sommerhus. Den store terrasse er sydvest vendt og er helt lukket. Derudover er den delvist overdækket og delvist afskærmet. Den er således særdeles anvendelig det meste af dagen, også hvis man har hund med. På terrassen er der også sandkasse, så børnene kan hygge sig her mens de voksne slapper af. Mod øst er der en mindre terrasse, ideel til morgen kaffen og i formiddags timerne. Fra sommerhuset er der kun 600 m til Vesterhavet, ligesom der er mulighed for skønne vandreture i den smukke omkringliggende natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.640
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...