Sommerhus på naturgrund med god udsigt og skøn terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 286, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2679
8 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt sommerhus, med lys og venlig indretning. Huset er omgivet af en stor lukket terrasse, ideelt for børnefamilier og ophold med hund. Huset ligger direkte op af et stort fredet naturområde. Fra stue og terrasse er der en pragtfuldt udsigt.

Gode rammer om en god ferie

Et dejligt sommerhus på 110m2 og med 3 soveværelser. Alle værelserne har lyse træ vægge og træ lofter, og har alle hver en dobbeltseng. I huset er der også en hems, hvor der er 2 madrasser. Der er 2 badeværelser i sommerhuset, et gæstebad med gulvvarme og en bruseniche. På det store badeværelse er der gulvvarme, en vaskemaskine, en hjørnsepa samt en rummelig sauna. Køkkenet er veludstyret og har opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 120 L. Stuen ligger midt i huset, sammen med køkkenet. Her er der også trægulv, ligesom der er et lyst træloft til kip. Der er en flot brændeovn, TV, DVD og gratis trådløst internet.

Nyd ferien på terrassen

Der er to terrasser tilhørende dette sommerhus. Den store terrasse er sydvest vendt og er helt lukket. Derudover er den delvist overdækket og delvist afskærmet. Den er således særdeles anvendelig det meste af dagen, også hvis man har hund med. På terrassen er der også sandkasse, så børnene kan hygge sig her mens de voksne slapper af. Mod øst er der en mindre terrasse, ideel til morgen kaffen og i formiddags timerne. Fra sommerhuset er der kun 600 m til Vesterhavet, ligesom der er mulighed for skønne vandreture i den smukke omkringliggende natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.640
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...