Skønt feriehus nær stranden og med udsigt til klitter

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 291, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2680
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset her på Bjerregårdsvej 291 gør det muligt for mindre familier og par at komme lidt væk fra hverdagen og nyde den smukke vestjyske natur med klitter og sandstrand. Der er en god terrasse omkring feriehuset, så I her har flere muligheder for at sidde i læ og ligge i sol og bare nyde ferielivet og den friske havluft. Sommerhuset har plads til 4 feriegæster, og det er renoveret i 2023, hvor der er kommet nyt køkken.

Hyggeligt feriehus med personlig indretning og varmepumpe

For at I med det samme skal føle jer velkomne og veltilpasse i dette feriehus, er det røgfrit, veludstyret og vedligeholdt, og indretningen har fået et personligt præg, så den hyggelige og intime feriehusstemning straks kommer til udtryk. I sommerhuset er der både brændeovn og varmepumpe samt en Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm.

Feriehuset er yderst velegnet til mindre familier, der ønsker et lille pusterum sammen og til par, der gerne vil nyde tosomheden i skønne omgivelser tæt ved Vesterhavet.

God beliggenhed på naturgrund nær stranden

Når I holder ferie i dette feriehus, vil I med sikkerhed nyde den gode beliggenhed, hvor I finder Vesterhavet og dets gode sandstrand lige på den anden side af de nærtliggende klitter.

Og da feriehuset er placeret i en fordybning på en god naturgrund, kan I her holde en udforstyrret ferie med læ på de to dejlige terrasser, hvor I rigtig kan nyde solskinsdagene og de lune sommeraftener.

Nyd udsigten til klitterne

Fra feriehuset er der også en fin udsigt til klitterne. Så uanset om I tager morgenkaffen inde i sommerhuset eller ligger ude på terrassen, så kan I nyde de marehalmsbeklædte klitter, der er pryder landskabet.

Vil I nyde en dag på stranden, så er det kun en kort gåtur herfra. Vesterhavet og den smukke sandstrand ligger nemlig blot 200 meter fra sommerhuset i det populære ferieområde Bjerregård.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2680

D.
sagde , Gentofte

Skønt hus med optimal beliggenhed – vi kommer MEGET gerne igen!! Ugenert i en "gryde" – helt optimalt for os to, der ikke længere har små børn. Og indretning og udstyr helt i top.

D.
sagde , Danmark

Super dejligt og hyggeligt hus. Det er bedre i virkeligheden, end på billederne på hjemmesiden!
Perfekt hus til en familie der bare ønsker et rart sommerhus uden spa osv.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...