Dejligt poolhus til 10 pers med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Bilbergsvej 37, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2684
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og rummeligt poolhus med en god beliggenhed på en delvist afskærmet naturgrund. Den herlige poolafdeling byder på swimmingpool med rutsjebane, stort spaba og sauna. Huset har desuden en stor delvist overdækket og lukket terrasse. Ideelt til familier med småbørn eller hund.

Poolhus med fredfyldt beliggenhed

Dette 10 personers poolhus med energispareanlæg i Bjerregård er beliggende på en rolig sidevej på en fredfyldt naturgrund. Der er kun 500 m til Vesterhavet og mange muligheder for skønne traveture for hele familien.

Stuen er hyggeligt indrettet, og har udover fladskærms-TV og DVD også en skøn brændeovn, samt et fodboldspil.

I køkkenet er der opvaskemaskine, mikroovn og fryser på 50 L. Der er 2 badeværelser i dette poolhus, begge med gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelse er der desuden vaskemaskine og tørretumbler. I den skønne poolafdeling finder I spa, indgang til husets sauna samt en god rutsjebane til poolen. Poolen er udstyret med et modstrømsanlæg og en energibesparende varmepumpe.

Terrasse og naturgrund

Der er en skøn terrasse, som er delvist afskærmet og delvist overdækket. Ved siden af terrassen er der gynge til de mindste feriegæster. Naturgrunden er læfyldt med bevoksning på flere sider af huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2684

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god placering i forhold til gå afstand til strand og med en lille købmand indenfor nogle minutters kørsel.
Fint køkken inkl service og redskaber.
Dejlig opvarmet pool.
Huset lidt småt/intimt, så man skal kunne godt med dem, man måtte tage afsted med.

D.
sagde , Kastrup

Skønt hus med fantastisk beliggenhed, gode senge, godt udvalg af køkkenredskaber og udendørs ting, såsom gril, liggestole, legestativ og havespil.
Poolområdet var rent og pænt. Der var blevet kræset lidt for indretningen, i form af planter og stearinlys, der lige gav det ekstra hygge.Huset ligger uforstyrret inde bag en masse træer og buske, som sørger for læ og privatliv.
Stranden ligger tæt på huset (ca.800 m), samt en masse gode stier som kan udforskes på gåben eller på cykel.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:149 / 2.069
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...