Sommerhus med smart udendørs bruser wellnessfaktor og fiberbredbånd

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 137, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2695
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis den bedste tid på året – ferien – godt må have wellnessfaktor, så skal du læse videre her! Dette topmoderne sommerhus er bygget i 2017 og har en dejlig beliggenhed midt i det skønne ferieområde Bjerregård. Her kommer du til at tilbringe en ferie, du ikke vil hjem fra igen.

Topmoderne komfort med wellnessfaktor og fiberbredbånd

Glæd dig til at svinge benene op foran den knitrende brændeovn med et godt glas vin i hånden, mens du på mobilen sender et snapshot til vennerne derhjemme via sommerhusets hurtige fiberbredbånd.

Efter en hyggelig middag, som I tilbereder sammen i det lyse og åbne køkken, kan du hoppe en tur i husets sauna og blive varmet rigtig igennem. I øvrigt helt uden at skabe toiletkø uden for døren, idet huset byder på to badeværelser til de op til 6 feriegæster. Udebruseren på terrassen er perfekt til at skylle sand og salt af kroppen efter en tur i Vesterhavets bølger (kan bruges fra april til november).

Sommerhusets wellnessfaktor afrundes med den fantastiske overdækkede terrasse mod syd, der nærmest fungerer som en åben havestue. Her kan grillmesteren vise sine evner på husets gasgrill alle årstider og selv på efterårsdage kan måltiderne nydes her i frisk luft og med solskin fra morgen til aften.

Skøn beliggenhed tæt på Bjerregård Strand

Sommerhuset har en rigtig dejlig beliggenhed på Bjerregårdsvej 137 midt i det populære ferieparadis. Med bare 500 m til Vesterhavet og den uendelige sandstrand har du ingen undskyldning for ikke at komme helt tæt på naturen og få samlet tankerne om de væsentligste ting i livet.

Foruden de daglige ture til stranden og måske en cykeltur ud over det fascinerende vestjyske hede- og klitlandskab, kan du hver morgen tage hunden i snor og udnytte lufteturen til at hente morgenavisen og de friske bagerrundstykker ved den nærliggende købmand.

Og hvis du får lyst til at udforske lidt mere af omgivelserne, kan du over morgenkaffen hoppe på husets fiberbredbånd og tjekke dagens udflugtsmuligheder. Måske er det tid til en shoppetur på havnen i Hvide Sande eller en rask tur op i Nr. Lyngvig Fyr for at se den helt fantastiske panoramaudsigt over Vesterhavet, klitterne, heden og Ringkøbing Fjord!

Det siger vores gæster om sommerhuset B2695

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wie eine Festung auf dem Hügel, sehr schön gelegen. Das Interieur ist chic und man fühlt sich sehr wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mitten im Feriengebiet von Bjerregard, leicht erhöht gelegen mit einem tollen Blick auf die Dünen. Alle Wege zum Kaufmann oder Strand sind fußläufig zu schaffen. Gute Ausstattung in Bad und Küche, endlich mal genügend Haken für alle Handtücher. Liebevoll mit viel Deko eingerichtet. Wir haben uns wohl gefühlt und würden wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern eingerichtetes Ferienhaus in erhöhter Lage mit tollem Blick Richtung Stranddünen, das keine Wünsche offen lässt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...