Nyt femstjernet feriehus med sauna kun 100 meter fra stranden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 399, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2701
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Bjerregårds smukke klitlandskab ligger denne perle af et feriehus og venter på jer. Både udvendigt og indvendigt oser huset af luksusferie, og I vil straks føle jer hjemme i de lyse og lækre omgivelser. Og så ligger huset kun små 100 meter fra den brede sandstrand!

Stilfuldt og rummeligt med lækker sauna

På Bjerregårdsvej 399 er der bestemt ikke sparet på noget. Den stilfulde indretning og de hvide vægge understreger husets femstjernede vurdering, og her får I alt, hvad feriehjertet begærer – og mere til.

Huset er indrettet til 6 personer (og 2 hunde), og med 112 m² at brede sig ud på, har I mere end god plads. Det store opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling i ét bliver feriens mødested, og foran den knitrende brændeovn kommer I garanteret til at tilbringe mange hyggelige stunder med sene filmaftener, rødvin efter aftensmaden eller varm kakao på en frostklar vinterdag.

Et ekstra highlight i det lækre hus er saunaen, som I har adgang til gennem det ene af husets 2 badeværelser. Godt udmattede efter en herlig feriedag i den friske havluft kan I sætte jer godt til rette i varmen og slappe af, inden det er tid til at gå til køjs.

Et stenkast fra den hvide sandstrand

Fra stuen træder I ud på den dejlige terrasse, som er delvist overdækket. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan udnytte de varme solskinsdage til fulde – og om aftenen kan I slutte af med en lækker grillmiddag under åben himmel.

Huset ligger kun et stenkast fra Bjerregårds hvide sandstrand, næsten klods op af nærmeste strandopgang, og på få minutter til fods når I det brusende Vesterhav, som er en fantastisk oplevelse i al slags vejr. Gå lange ture langs vandkanten, træk i badetøjet på en hed sommerdag eller tag en spadseretur i efterårsblæsten med børnene og hundene.

Her er I garanteret en fantastisk ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2701

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, god beliggenhed nær strandSoverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...