Velholdt feriehus med skønne terrasser tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 51, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2721
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt og meget velholdt feriehus med herlig beliggehed kun et par minutters gang fra stranden. Huset har flere dejlige terrasser, så her finder I altid en lækrog, hvor I kan nyde den friske luft og lytte til bølgernes brusen. To af terrasserne lukkede, hvilket er ideelt, hvis I har børn og hund.

Velholdt feriehus i Bjerregård med køkken fra 2013

Dette er et rigtigt godt og velholdt feriehus i Bjerregård, beliggende tæt på stranden og Vesterhavet. Her kan familien nyde en afslappende ferie væk fra hverdagens stress og jag, og nyde husets komfort både ude og inde. Der er rengøringsvenlige gulve i køkken og stue, et tidløst køkken med induktionskogeplade, rummeligt badeværelse med flotte badeværelsesmøbler og hvide indvendige døre. Derudover er der en energibesparende varmepumpe.

Kun 150 meter til Vesterhavet og den skønne strand

Holder familien af den vidunderlige natur på Holmsland Klit, så er dette feriehus et rigtigt godt valg. Vesterhavet er helt unit hele året rundt; lige fra de rolige sommerdage, hvor havet er spejlblankt til de køligere efterårs- og vinterdage, hvor blæsten forvandler det til et frådende hav. Er man til traveture med børn eller hund, er der udover stranden et godt stiområde, som også er velegnet, hvis man har medbragte cykler med.

Nyd den friske luft og skønne udsigt fra terrasserne

Huset har 3 terrasser, som alle er afskærmede. De 2 terrasser er tilsammen helt lukkede, så hunden eller familiens små børn trygt kan lege her. Huset er desuden placeret på grunden, så vintersolens stråler kan nydes fuldt ud inde i huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...