Særdeles rummeligt og roligt luksusferiehus med stråtag

4
icon
icon
icon
icon

Risbusken 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2722

Dette fantastiske luksusferiehus er smagfuldt indrettet med flotte og moderne møbler. Huset er omgivet af en stor afskærmet terrasse, hvor hele familien i ren luksus kan nyde det rolige område, hvor huset er beliggende.

Luksusferiehus – hvad mere kan man ønske sig?

Dette moderne luksusferiehus tilbyder alt, hvad den kræsne lejer kunne ønske sig. Huset er lyst, rummeligt og velindrettet med to afdelinger med et badeværelse i hver, således to familier kan holde ferie sammen. Feriehuset byder på ren afslapning i saunaen eller i spabadet med dæmpet musik og levende lys. På de køligere dage kan en god bog foran brændeovnen nydes.

Beliggende i rolige omgivelser perfekt til afslapning på terrassen

Feriehuset er omringet af en dejlig terrasse, hvor solen kan følges hele dagen. Til børnene er der opstillet gynger og en sandkasse, så de kan lege, mens mor og far nyder ferien i solen.

Terrassen rundt om huset er desuden perfekt til at nyde kaffen i solens morgenstråler og hyggelige grillaftener mens solen går ned.

Lange gåture med hunden er ideelt

Stranden

ligger 700 m. fra sommerhuset, hvilket indbyder til hyggelige gåture til stranden med familien og hunden. Vesterhavet er helt unikt, og på de gode dage kan du være heldig at finde et stykke rav. Der er også mulighed for at udforske området og den maritme havneby Hvide Sande. Lej en cykel og tag en cykeltur med hele familie langs naturstien og nyd den flotte natur. Der kan gøres et stop i Hvide Sande for a spise en is eller nyde aftensmaden på de lækre restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.800
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...