Strandnært feriehus med sauna og spabad

3
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 426, Bjerregård - Søg på husnr. B2726

Lyst feriehus på Bjerregårdsvej 426 med god indretning og perfekt beliggenhed til en afslappende familieferie evt. med hund. Fra udestuen og den lukkede terrasse kan I hygge jer og samtidig holde øje med børnene, mens de gynger eller leger i sandkassen. Da stranden ligger tæt på feriehuset, kan I også her nyde mange gode timer.

Lys og praktisk indretning – med spa og sauna

Feriehuset er rummeligt og hyggeligt indrettet, så overalt fremstår det lyst og danner de rette rammer om jeres hyggelige familieferie. Især det store,  badeværelse vil sætte et præg af wellness på ferien med et lækkert spabad og en dejlig sauna, hvor I kan lade krop og sjæl slappe helt af.

Det lyse og åbne køkken- og spisestueområde er husets hjerte og indbyder til mange timers samvær og fælles madlavning. Om aftenen kan I læne jer tilbage i sofaen og hygge jer med en god film eller tjekke dagens nye Facebookopdateringer via den gratis internetforbindelse.

Dejlig lukket terrasse

Ved feriehuset er der en dejlig sydvendt terrasse, hvor I kan nyde de gode solskinsdage og hyggelige grillaftener. Terrassen er lukket, så I roligt kan lade småbørn og hunde færdes frit.

I forlængelse af terrassen er der lavet en udestue, som dog ikke kan opvarmes, men som er rigtig hyggelig om sommeren, hvis I gerne vil have lidt læ for vinden eller ly for en byge.

Skøn, rolig beliggenhed tæt på stranden

Området i Bjerregård er roligt og derfor især god til børnefamilier, der lige trænger til en pause fra hverdagen. Her er der også en unik og skøn natur, som især feriegæsterne fra byerne sætter stor pris på. Bedst af alt, så finder I Vesterhavet og sandstranden kun 250 meter fra feriehuset. Stranden er altså nem at nå til fods, selv for de mindste feriegæster, og skulle vejret skifte, er I hurtigt hjemme igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2013 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...