Dejligt sommerhus med spabad og sauna tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 10, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2731
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus med flot indretning i en moderne stil. Huset ligger i rolige omgivelser på en lille stikvej og i gåafstand fra købmand og strand. På den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse kan du nyde ferien i ro og mag.

Lækker spaafdeling giver smil og glæde hos hele familien

Dette moderne ikke-ryger sommerhus er velindrettet og skaber de idelle rammer for en afslappende og behagelig ferie. Forkælelsen er helt i top, da spabadet og saunaen sørger for glæde og afslapning til hele familien. Efter lange spadsereture kan en god bog eller spændende film nydes foran brændeovnen. Det veludstyrede køkken tager opvasken efter aftensmaden, mens familien gratis surfer rundt på internettet.

Lukket og delvist overdækket terrasse perfekt til lange sommeraftner

På den dejlige terrasse kan familien nyde lange grillaftner på den vestvendte terrasse og se solen gå ned bag klitterne. I solens varme stråler er der mulighed for at søge skygge under den delvist overdækket terrasse. Den østvendte terrasse kan bruges til at nyde kaffen i morgenssolens timer, mens børnene gynger.

Naturskønt og roligt område i Bjerregård tæt på købmand og strand

Sommerhuset ligger et par minutters gang fra den lokale købmand, hvor der hver morgen kan hentes friske rundstykker. Det naturskønne område og Vesterhavet er værd at opleve. Familien kan også tage til Legoland, som kun ligger en times kørsel fra sommerhuset – en dag i Legoland er perfekt for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2731

D.
sagde , Danmark

Fint hus med god indretning, udstyrsniveau og godt med to terrasser, som man kan sidde ude hele dagen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...