Dejligt feriehus med vildmarksbad og udebrus, 100 m. fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 93, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2743
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus er skønt beliggende i 1. klitrække på en flot klitgrund med kun 100 meter til stranden og 900 meter til indkøbsmuligheder. Huset er moderniseret i 2011 med skøn udestue, hvorfra udsigten til klitterne kan nydes i rolige omgivelser.

Hyggeligt sommerhus med skøn udestue

Igen i 2019 er huset delvis renoveret med bl.a. nyt køkken og nye trælaminat-gulve. Dette hyggelige sommerhus indbyder virkelig til en dejlig familieferie, hvor der dystes i diverse spil, slappes af med en god film og gåes lange ture ved stranden. Sommerhuset er velindrettet med tre små soveværelser og en dejlig udestue, hvor de lange aftner kan nydes i ro og mag. Og herfra kan I nyde en flot udsigt.

Nyd stjernehimlen og havets brusen fra vildmarksbadet

Der hører en fantastisk stor afskærmet terrasse til huset, hvor familien kan tilbringe de lange sommeraftener. Så mens børnene gynger eller leger i sandkassen, kan I tilberede en skøn grillmiddag, som kan nydes, mens I ser solen gå ned bag klitterne.

Slut dagen af med en godnatdrink, mens I sidder i vildmarksbadet og ser på stjerner og lytter til havets brusen.

Der er god mulighed for at solbade i liggestolene på terrassen eller tage en fodboldkamp på den store naturgrund, hvor der også er gode parkeringsmuligheder samt en carport.

Vesterhavet som baghave

Sommerhuset er beliggende i 1. klitrække med kun 100 meter til stranden, kan I nemt kan komme ned til stranden og spadsere langs vandet med hunden og gå på opdagelse i klitterne. I det omkringliggende område er der spændende ting for hele familien at opleve; såsom Bork vikingehavn eller surfing i Hvide Sande.

OBS: Huset bliver ikke lejet ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2743

D.
sagde , Danmark

Det er et godt og dejlig hus og god indretning og god terrasse med Hegn til hunde og god læg, plus det største at det ligger i første række

D.
sagde , Danmark

Fantastisk strand, flotte klitter og flotte solnedgange. Kun kort til en fin købmand og fiskeudsalg (ligger ved indkørslen til området). Bjerregård Strand er stort med mange sommerhuse, der ligger tæt. Til gengæld er der kort vej til flere attraktioner i området.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (98 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...