Dejligt 5-stjernet kvalitetshus med spa & sauna samt hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 6 B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2746
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her i det populære ferieområde Bjerregård finder I på Bilbjergsvej 6 B dette hyggelige træferiehus fra 2019 på en stor, helt lukket og ugeneret grund, omgivet af træer. Huset er velegnet til den store familie – eller til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Familiens hunde er også velkommen her.

Flot og lys indretning i skandinavisk stil med 2 badeværelser

Her er lagt vægt på den gode og hyggelige indretning og kvalitetsmaterialer. Det store opholdsrum, med en veludrustet køkkenafdeling, spiseplads og sofahjørne, er husets hjerte, hvor der er plads til alle. Det indbyder til familiehygge med spil og afslapning foran den knitrende ild i brændeovnen.

Der er 3 gode soverum, hvoraf de 2 er med dobbeltsenge og 1 værelse er med 2 enkeltsenge. De 2 badeværelser er flotte og praktisk indrettede. Det ene badeværelse har desuden en wellnessafdeling med spa og sauna, som inviterer til lidt forkælelse og velvære – måske efter en lang dag i den, til tider lidt barske, vestjyske natur.  

Vaskemaskine og tørretumbler hører også til huset og gør det nemt at pakke ferietøjet, uanset vejrudsigten. Energiudgifterne til opvarmningen reduceres af husets varmepumpe, der samtidig giver et behageligt indeklima.

Afslapning på den lukkede terrasse ved skov og strand

Her, midt i naturen, har I mulighed for at finde total afslapning. Huset ligger ugeneret fra vejen – afskærmet at træer og buskads. I kan nyde solens stråler i liggestolene på den lukkede terrasse, uden at skulle være bange for at hunde eller børn løber for langt væk.

Senere kan I nyde en veltilberedt grillmiddag, mens aftensolen farver himlen orangerød. Ønsker I at se solnedgangen fra stranden, er det kun 10-15 minutters gang derfra.

Holmsland Klit – mellem hav og fjord

Området her på Holmsland Klit har gode cykelstier, som forbinder Nymindegab og Søndervig – væk fra vejen og lige bag klitterne. Det er derfor nemt at gøre ferien ekstra aktiv med skønne cykelture, samtidigt med at I besøger de omkringliggende byer og turistattraktioner.

Ca. 15 km på cykelstien den ene vej, og man er i Bork Vikingehavn. Ca. 15 km den anden vej, og man står på havnen i Hvide Sande, hvor der også er rigtig mange muligheder for gode oplevelser, så som Fiskeriauktionen eller en tur på havet med en fiskekutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2746

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus für Familien mit Hund
Hell und freundlich eingerichtet
Eingeschlossenes Grundstück mit Bäumen allerdings führt der Hauptweg direkt vorbei
Geschlossene Terrasse ideal Hunde

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit offener Küche. Hier kann man sehr gut entspannen. Die Schlafzimmer sind recht klein, haben aber alle einen eigenen Fernseher. Für einen Urlaub mit Freunden oder Familie perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus bietet mit 3 Schlafzimmern und 2 Bädern genug Platz für eine größere Familie. Es ist geschmackvoll eingerichtet und bietet im großen und ganzen alles, was man für einen entspannten Urlaub in Dänemark benötigt. Der Flur bietet zu wenig Stauraum, vor allem, wenn man zur kalten Jahreszeit dort ist! Dafür bietet der Kamin wohltuende Wärme!
Zum Strand ist es nur ein kurzer Fußweg. Einmal die Düne erklommen, bietet sich dem Urlauber ein weitläufigen wunderschöner Sandstrand! Ein Paradies für Kinder und Hunde!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.175
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...