Velholdt feriehus med skønne terrasser i rolige omgivelser

2.5
icon
icon
icon

Nygårdsvej 2, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2749
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund i den nordligste del af Bjerregård finder I dette hyggelige feriehus til 5 personer. Her venter jer et charmerende indre med masser af lys, og flere skønne terrasser, hvor I kan nyde vejret og landskabet i ro og fred. Op til 2 hunde er også tilladt!

Charmerende, åbent og helt enkelt

Feriehuset på Nygårdsvej 2 kombinerer den klassiske sommerhuscharme med det moderne præg. De varme træfarver og små detaljer står for hyggen og charmen, mens de store vinduespartier, ovenlysvinduer og loft til kip skaber åbne omgivelser med masser af lys og en skøn udsigt til den omkringliggende natur.

Der er lagt op til en helt enkel sommerhusferie med masser af tid til at slappe af og nyde hinandens selskab. Få en god snak over madlavningen og opvasken, og nyd de sene aftener foran den knitrende brændeovn med en god bog og et glas rødvin, mens mørket falder på udenfor.

Rundt om huset finder I flere skønne terrasser, både åbne og afskærmede. Her kan I sole jer på liggestolene eller drikke eftermiddagskaffen ved havebordet i det gode vejr. Der er masser af små kroge, hvor I kan sætte jer til rette og nyde feriefreden.

Sandstrand og indkøb inden for rækkevidde

Både børn og hunde vil elske den store græsplæne, der hører med til huset, og har I brug for en endnu større “legeplads”, kan I gå de 700 meter gennem klitterne ned til den vidde sandstrand. Her kan der leges i sandet, samles sten eller bades i de blå bølger på en varm sommerdag.

Hos den lokale købmand i Bjerregård kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til morgenbordet, og der kan også hurtigt handles ind til en lækker grillaften under åben himmel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2749

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für 5 Personen ausgeschrieben, das wäre mir zu eng. Wir waren 2 Personen und das war perfekt. Die Küche ist gut ausgestattet. Wir waren im November und konnten die Terrassen leider nicht nutzen, im Sommer stell ich mir es dort gemütlich vor. Die Straße in der Nähe hat uns nicht gestört, da man sie vom Haus aus nicht sieht.ich finde das Haus schön und würde mit 3 Personen und Hund gern Urlaub machen

DE
D.
sagde , Deutschland

Super sauberes, perfekt ausgestattete Ferienhaus. Lediglich ein paar Ablagemöglichkeiten für Kleidung fehlen. Größe ist für uns (4 Personen mit Hund) perfekt gewesen. Die umlaufende Terrasse ist super. Für Hundebesitzer*innen ggf. interessant: Das Haus ist nicht eingezäunt.
Das Haus und auch die Dusche sind barrierefrei.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für 6 Personen ausreichend ausgestattet. Alles ist neuwertig und megasauber. Ein großes Lob für die sauberen Kissen und Bettdecken und Matratzenschonern. Wir haben bei einem anderen Anbieter diesbezüglich leider sehr schlechte Erfahrungen gemacht.
Dieses Haus ist auf jeden Fall eine Reise wert, wo man sich auch bei schlechtem Wetter gut aufhalten kann.
Der Abstand zu den anderen Ferienhäusern ist ausreichend.
Es gibt aussenherum auch genügend Platz, um die Sonne zu genießen. Im Häuschen neben der hinteren Terasse befinden sich der Sonnenschirm, Sonnenliegen und ein Grill.
Was will man mehr. Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.771
Renoveret / Byggeår:2014 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...