Dejligt sommerhus med gode, private terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 130, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2762
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og utraditionelt sommerhus i 3 forskudte plan. Huset er beliggende på en kuperet klitgrund, hvor huset er bygget skråt op af grunden. Terrasserne er ligeledes tilpasset grunden, og fra den private klittop bag huset er der en smuk udsigt over området og til Ringkøbing Fjord.

Utraditionel udformning

Det hyggelige træsommerhus i Bjerregård har en meget utraditionel arkitektonisk form, der nærmest smelter sammen med det bølgende klitlandskab. Huset, der ligger på en flot, kuperet klitgrund, er bygget ind i landskabet. Indretningen fordeler sig over tre forskudte plan med en dejlig, lys stue og gode værelser. Værelserne er ikke store, men hyggelige og charmerende indrettede. Fra stuen er der adgang til en lille hems, som er perfekt til familiens børn. De vil elske at have et “hulerum” i stuen, hvor de kan trække sig tilbage og lege – og samtidig være tæt på familien.

Tid til afslapning og velvære

Det er afslappende at være tæt på naturen. Ved Vesterhavet har du mange muligheder for at opleve naturen på tætteste hold – hele året rundt. Du kan cykle rundt i det naturskønne område, bade i havet eller fjorden eller sidde på terrassen og nyde solen. Når dagen går på hæld, kan du hoppe i husets spabad eller tænde for saunaen. Især når vinteren begynder at få fat, kan spaens lune varme være en velværende pause fra en kulden udenfor.

Gode, private terrasser og en smuk udsigt

Også i uderummet har huset mange charmerende detaljer. På grund af sin unikke beliggenhed er der gode, private terrasser og hyggeoaser rundt om hele huset. Her kan I sidde, omgivet af fyrrebuske og hybenplanter, og nyde naturen og hinanden. Fra den private klittop, der ligger bag huset, er der desuden er en meget smuk udsigt over Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2762

D.
sagde , Danmark

Skønt hus, med nogle gode rum, en anderledes og spændende planløsning. Gode terrasser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2011 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...