Feriehus tæt på stranden ? perfekt til børnefamilier

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 362, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2763
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette hyggelige og lyst indrettede feriehus ligger på en dejlig naturgrund tæt på stranden, så du hver dag kan komme ned og nyde den friske havluft. Feriehuset har også en god lukket og delvist overdækket terrasse, så du har rig mulighed for at sidde ude og slappe af i ferien.

Hyggeligt og rummeligt feriehus til en afslappende ferie – perfekt til børnefamilier

Feriehuset er rummeligt indrettet, så du her har god plads og vil føle dig godt tilpas. Derudover er der et rigtig dejligt køkkent, så du sikkert får lyst til at lave lidt ekstra lækkert mad i ferien. Og efterfølgende kan du sætte dig godt tilrette i stuen foran brændeovnen og se en god film eller læse en spændende bog.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger kun 200 m. fra stranden, så du kun har en kort gåtur ned til Vesterhavet og dets imponerende natur. Her vil du med sikkerhed tilbringe utallige uforglemlige timer med familien, hvor I går lange ture, samler muslingeskaller eller bygger store sandslotte – kun fantasien sætter grænser.

Dejligt område og et godt udgangpunkt for udflugter med børnene

Området Bjerregård er en kendt og elsket feriedestination – især for børnefamilier. Her er der nemlig roligt og fredeligt, og den smukke natur og friske havluft giver ganske enkelt fornyet energi.

Skulle du alligevel få lyst til at opleve noget mere, kan et besøg til Bork Havns vikingemuseum anbefales. Og en tur til den hyggelige havneby Hvide Sande er et must. Her er der spændende butikker, gode restauranter og mulighed for at købe frisk fisk med hjem.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2012 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...