Hyggeligt feriehus – perfekt til børnefamilien

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 72, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2764
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt og hyggeligt feriehus, der oser af charme og feriehygge. Der er en stor afskærmet og delvist overdækket terrasse, så du kan sidde ude og nye den vestjyske natur. Samtidig kan du holde øje med de mindste, når de leger på den lille legeplads, der er opstillet ved siden af terrassen.

Velholdt feriehus, der indbyder til afslapning og hygge

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet, og her har du på trods af dets strørrelse og traditionelle stil gode faciliteter såsom opvaske- og vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan komme om ved de huslige pligter. Derudover er der gratis internet, hvilket både store og små nyder.

På de solrige dage kan du sætte dig på terrassen med lidt koldt at drikke, mens børnene leger på den lille legeplads, der er lavet lige ved siden af. Og på de køligere dage indbyder stuen med brændeovnen til afslapning og hygge med varm kakao, spil og en god film.

Roligt område tæt på stranden

Feriehuset har en god beliggenhed, hvor du bor tæt på stranden, der er den største attraktion i området. Men samtidig har du også den lille købmandsbutik lige om hjørnet, og dermed behøver du ikke at køre langt, hver gang du skal handle.

Men når du gerne vil på udflugt og opleve lidt mere af området, er Hvide Sande altid et godt bud. Her har du den hyggelige havn med gode spisesteder og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2764

D.
sagde , Danmark

Et lille hyggeligt sommerhus med alt hvad vi skulle bruge. God mulighed for udluftning og fin brændeovn (den brugte vi ikke) Der var en dejlig terrasse hele vejen rundt om huset, så vi kunne sidde i læ på trods af regn og blæst. Gynger og rutsjebane til de små er velplaceret.
I alt en dejlig ferie. Vi kommer gerne igen.

D.
sagde , Kolding

Skønt lille sommerhuset med god udnyttelse af kvadratmeterne. Dejligt med lille legeplads til de mindste.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...