Familieferie ved Vesterhavet, med sauna og brændeovn, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Rauhesvej 42, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2782
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På Rauhesvej 42, tæt ved hav og fjord og midt i det populære feriehusområde Bjerregård, ligger dette hyggelige feriehus – på en dejlig stor naturgrund – og byder jer velkommen til en dejlig familieferie i den vestjyske natur. Og her må I gerne tage familiens firbenede ven med.

Lys og hyggelig indretning, med brændeovn og sauna

Nyd jeres ferie her i hyggelige og lyse omgivelser. Huset er nyrenoveret i 2019 med bl.a. ovenlysvinduer, nye flotte trægulve i opholdsrummet og lys og hyggelig indretning.

Huset er perfekt til en familie på 5, fordelt på de 3 soverum, hvoraf et er med dobbeltseng, og de to andre med henholdsvis 1 sovesofa og 2 enkeltsenge.  

Det lyse og venlige køkkenalrum er i åben forbindelse med sommerhusets opholdsstue og brændeovnen er centralt placeret i rummet. I det flotte køkken finder I blandt andet 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Sofahjørnet indbyder til afslapning og sofahygge, evt. med kort- eller brætspil, foran den knitrende ild i brændeovnen, eller I kan hygge jer med en god film på det store fladskærmstv.

Efter en god spadseretur i det fascinerende klitlandskab, eller ved stranden, kan man lade sig gennemvarme i saunaen, som ligger i forbindelse med badeværelset. Badeværelset indeholder alt, hvad man har brug for på ferien, bl.a. vaskemaskine, som måske især børnefamilier forstår at sætte pris på.

Energiforbruget på passende niveau ved hjælp af en energibesparende varmepumpe.

Nyd naturen og havets brusen fra den sydvendte terrasse

På husets sydvendte og afskærmede terrasse, kan I nyde solens stråler ugeneret. Et halvtag er med til at forlænge udesæsonen og afskærme, både mod regn og sol.

En hyggelig og veltilberedt grillmiddag her, mens aftensolen maler himlen orangerød over klitterne og med havets brusen i baggrunden, må være ultimativ nydelse og balsam for krop og sjæl.

Oplev klitlandskabet, evt. på cykel

Ferieboligen her på Rauhesvej i Bjerregård, ligger tæt på det fredede hedeområde – og kun få minutters gang fra den flotte hvide sandstrand. Har man cyklerne med, kan man her rigtig udforske og nyde naturen. Hele området her på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier lige bag klitterne og væk fra vejen – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab til Søndervig.

Et besøg i Hvide Sande, enten på cykel eller i bil, er næsten obligatorisk. Man må opleve denne fiskeriby med dens fascinerende blanding af fiskeri og turisme.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2782

D.
sagde , Børkop

Fantastisk dejligt hus,dejlig nem at rengøre for alt er velholdtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...