Flot og velholdt feriehus i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2785
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker du et godt og komfortabelt feriehus i smukke, naturskønne omgivelser, så er dette sommerhus måske noget for dig. Feriehuset ligger i Bjerregård med gode indkøbsmuligheder og gode aktiviteter. Et dejligt og flot renoveret feriehus med en herlig, uforstyrret beliggenhed på en naturlig afskærmet grund.

Uhøjtideligt fristed med god indretning

Det flotte sommerhus er smukt indrettet med gode, komfortable møbler. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse nuancer, og indretningen er enkel med et personligt strejf. Her er der en følelse af sol og sommer året rundt. De flotte sofaer og de blå detaljer på gardiner og nips giver en god og personlig kontrast til den ellers lyse indretning. Det skaber samtidig en god og hyggelig atmosfære. Rumtemperaturen kan tilpasses ved at gøre brug af den energibesparende varmepumpe. 

Sommerhuset er indrettet med 3 soverum, som alle har dobbeltseng. Feriehuset er derfor ideelt til en større børnefamilie eller en gruppe venner, der holder ferie sammen.

Dejlig træterrasse med overdækning

Fra stuen har du adgang til en dejlig, stor træterrasse. En del af terrassen er overdækket, hvilket giver læ på tidligere forårsdage eller på lune sommeraftener, når duggen falder. Til uderummet hører også et gyngestativ og en sandkasse til familiens mindste.

Hold ferie ved Vesterhavet

De fleste, der har oplevet at holde ferie ved Vesterhavet, synes det er noget helt særligt. Her er der højt til loftet, masser af frisk luft og smuk natur, så langt øjet rækker. Bjerregård ligger midt mellem hav og fjord. Her har du Vesterhavets brusende bølger og det hvide strandsand på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Her kan du bade, tage sol, bygge sandslotte og samle sten.

Er du til fart, så er der mange aktiviteter at prøve kræfter med på vandet. Mulighederne er endeløse. I kan også tage til Hvide Sande, som har et væld af gode butikker og spisesteder at vælge imellem.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2785

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man im Urlaub braucht. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Im Schlafzimmer ist genug Schrankplatz und es hat gute Bettdecken. Man kann gemütlich bei Regenwetter am Kamin sitzen. Es gibt eine große eingezäunte Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz besonders hat es uns gefallen, dass das Haus sehr gemütlich und individuell eingerichtet ist; auch das Geschirr etc. ist schön und macht eine gute Atmosphäre. Für uns mit 2 Hunden ist die zusätzliche Küchenzeile im Flur Goldwert – gut durchdacht, praktisch – top! Die Terrasse ist ein weiteres Highlight, und aufgrund der Kiefern fast nicht einsehbar. Wir sind sicher: das Haus buchen wir noch mal!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für das Alter sehr gepflegt. Kamin gibt gute wärme ab und das Haus hält auch lange die Wärme. Die Lage ist mega ruhig und versteckt hinter den kleinen Nadel Wald. Windgeschützt. Werde das Haus definitiv die Jahre noch mal buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2011 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...