Dejligt sommerhus i Bjerregård med overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 103, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2793
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Skønt sommerhus i Bjerregård, som er veludstyret og smagfuldt møbleret. Dejlig stor terrasse i 2 niveauer. Mod nordvest har du perfekte forhold til en grillaften i solen. Og er du knap så heldig med vejrret kan du opholde dig på den dejlige overdækkede terrasse mod vest.

Skønne dage i Bjerregård

I dette dejlige sommerhus får du de helt rigtige rammer om en skøn ferie. Sommerhuset ligger på en naturlig afskærmet grund og har nogle rigtig gode afskærmede terrasseforhold. Her er også en virkelig fin overdækket terrasse, hvor den friske luft kan nydes. Mod vest ligger klitterne og den lange flotte sandstrand, som byder på smukke oplevelser og lange spadsereture. Efter en lang travetur kan du slappe af i sommerhuset, på sofaen foran brændeovnen, eller hvad med at slutte dagen af med en tur i boblebadet?

Sommerhus med plads til mange

I dette dejlige sommerhus er der plads til i alt 8 personer. Her er 3 gode soveværelser med boksmadrasser og en hyggelig lille alkove med plads til 2 børn. To fine badeværelser med gulvvarme og brus, – i det ene får du også et luksuriøst boblebad og sauna med plads til 2-3 personer. Virkelig hyggelig stue med gode møbler og rigtig hyggeligt indrettet. Stuen står i åben forbindelse med det rummelige køkken, som er blandt andet er udstyret med opvaskemaskine og mikroovn. Fra opholdsrummet er der udgang til den overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

OBS! Ingen udlejning til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset B2793

D.
sagde , Danmark

Herligt og hyggeligt sommerhus. Skønt område.
Super godt fiskehus og fin købmand.
Vi vil ikke anbefale Bistroen i Bork Havn.!

D.
sagde , Danmark

Dele af møbler og interiør virker noget slidte.Dejligt hus med god indretning for en familieferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.581
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...