Dejligt sommerhus i Bjerregård med skøn pavillon

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 69, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2795
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Drømmer du om sommerhusferie tæt ved Vesterhavet i et flot og velholdt sommerhus? På Julianevej i Bjerrgård, bare et par minutters gang fra Vesterhavet, ligger dette dejlige og velholdte feriehus. Huset ligger på en ugeneret og flot naturgrund. Her er bl.a. en dejlig pavillon til grillaftenerne.

Indretning med plads til hygge

Sommerhuset er indrettet som en hyggelige sommeroase. Stilen er minimalistisk og enkel, men har også plads til legenende børn. Huset er smagfuldt indrettet med lyse farver og gode møbler. Huset er bygget op omkring det store køkken- alrum, som ligger i åben forbindelse til stuen og spisepladsen. Her er der god plads til hele familien, og de mange vinduer og lyse lofter og vægge sørger for at skabe en god rumfornemmelse i det store rum.

Hyggeafdelingen er ved brændeovnen, som på få timer varmer hele huset op. Her står et par stole og magelige sofamøbler, som inviterer til afslapning og hygge. Huset er indrettet med 3 soverum, som alle er med dobbeltseng. Desuden er der både spabad og sauna, som sikrer wellness til krop og sjæl på alle tider af året.

Nyd de lune sommeraftener i den hyggelige pavillon

Huset er omivet af terrasser, og selv på regnfulde dage kan den friske luft nydes udenfor. Huset har nemlig både en overdækket terrasse samt en dejlig pavillon. Den overdækkede pavillon ved huset er et dejligt uderum, hvor I kan slappe af og sidde sammen og nyde en hyggelig grillaften med familien. Overdækningen giver ly for vejr og vind, og den sørger samtidig for at holde på varmen, når dagen går på hæld. Og på den måde er pavillonen med til at forlænge sæsonen på terrassen. Til uderummet hører desuden en carport, hvor bilen kan holde parkeret.

Central placering i Bjerregård

Sommerhuset er centralt placeret i Bjerregård. De fredelige omgivelser indbyder til lange gå- eller cykelture, hvor I kan opleve den fantastiske og storslåede natur på tæt hold. Julianevej ligger desuden med gåafstand til Bjerrgård Købmandsbutik, hvor dagligdagens indkøb kan klares. Derudover ligger Hvide Sande bare nogle få minutters kørsel væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.933
Renoveret / Byggeår:2011 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...