Sommerhus ved Bjerregård strand med udendørs bruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 355, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2797
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et fantastisk flot og spændende indrettet feriehus med alle moderne bekvemmeligheder finder I her på Bjerregårdsvej 355. Feriehuset har en herlig terrasse med udendørsbruser og ligger dejligt uforstyrret for enden af en lille stikvej kun 300 meter fra vandkanten ved Bjerregård Strand.

Ferie i Bjerregård

Bjerregård er et lille feriehusområde, der ligger ca. 15 km. syd for Hvide Sande. Her er sommerhuse for enhver smag, både store flotte luksushuse og små ældre sommerhuse. Fælles for dem alle er, at de ligger midt i den smukke vestjyske natur, med havet og stranden mod vest og Ringkøbing Fjord med et rigt dyre og naturliv mod øst.

Charmerende sommerhus med personlig stil

Dette flotte sommerhus er indrettet med sikker hånd i ejerens egen personlige stil, hvor nye møbler og gamle danske klassikere er mikset, så somerhuset fremstår hyggeligt og moderne på en gang. Sommerhusets hjerte er det store opholdsrum, som består af stue og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Det er stedet, hvor man hygger med en bog i sofaen og ild i brændeovnen, indtager en lækker middag, eller spiller et spil, mens vinden rusker udenfor.

Beliggende på en rolig naturgrund få hundrede meter fra den smukke strand i Bjerregård, er sommerhuset det perfekte sted at holde en dejlig ferie med venner og familie.

Lækker terrasse med udendørs bruser

Det flotte sommerhus er omgivet af terrasse på alle sider, også en del der er overdækket. Her er det altid muligt at finde en læfyldt plet, selv på en blæsende dag. Når du kommer hjem fra stranden, kan du blive skyllet af under sommerhusets udebruser (fra april til november) på terrassen, eller som en af vores gæster skrev i et spørgeskema: “Det er fantastisk at bruse udenfor om aftenen i stjernernes skær”.

Fra terrassen er der desuden adgang til et praktisk redskabsrum, hvor feriehusets 100 liters fryser står parat til medbragte madvarer eller lystfiskerens fangst.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2797

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine wunderbare Zeit in diesem schönen Ferienhaus. Aus jedem Fenster schaut man in die Düne, in der das Haus eingebettet ist. Es liegt etwas erhöht. Die Terrasse ist klein, aber fein. Hier hört man das Meer rauschen und findet immer ein schönes Plätzchen. Wir haben gut geschlafen, konnten uns hier erholen und haben die Nähe zum Strand sehr genossen!
Mit Esmark sind wir wie immer sehr zufrieden und mögen den unkomplizierten, freundlichen Service.
Wir kommen bestimmt wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, warmes Haus mit schöner Terrasse und Aussendusche.
Es ist im Haus alles vorhanden was zu einem vollkommenen Urlaub zählt.
Die Betten sind gut und die Verstaumöglichkeiten in den Schlafzimmern sowie in der Küche ausreichend.
Die Nähe zum Strand lädt zu einem spontanen Besuch ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, sehr nah am Strand. Man kann sich erholen und eine Auszeit vom stressigen Alltag nehmen. Schöne Wanderungen, Strandspaziergänge und Fahrradtouren kann man von hier aus gut starten. Man hat genug Platz in dem Haus und findet alles, was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...