Super hyggeligt sommerhus i Bjerregård med plads til 6 personer

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 69, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2801
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en hyggelig ferie kun for 2, eller måske for hele den lille familie i et typisk skandinavisk sommerhus direkte ved Ringkøbing Fjord? Så er dette hus på Sigfred Jensens Vej 69 lige noget for Jer. Det hyggelige træhus er indrettet i typisk nordisk stil, og ligger på en afskærmet grund med både gyngestativ og sandkasse til de små. Kombinationen af det rustikke og de moderne elementer gør dette hus til noget helt særligt.

Hygge og afslapning – så er dette huset for Jer

Det enkle køkken med opvaskemaskine, ligger lige ved siden af den hyggelige spiseplads – som samtidig er integreret i stuen. Derved, kan I under tilberedningen af aftensmaden både snakke med de små køkkenhjælpere ved spisebordet, og dem der slapper af i sofaen om de næste dages udflugter. Den knitrende ild i brændeovnen giver Jer også en hyggelig varme, især på de lidt køligere aftener.

Huset har 2 soveværelser – et med dobbeltseng og et med 2 køjesenge til i alt 6 personer. Omkring huset er en fin træterrasse, så du i løbet af hele dagen kan finde et solrigt sted med læ for vestenvinden. Nye stilheden med vindens raslen i trætoppene, fuglesang og lad dine tanker få frit løb.

På den ene side Strand og hav – på den anden Ringkøbing Fjord

Huset er placeret tæt på alt. Den vidunderlige sandstrand ved Vesterhavet er blot en rask gåtur derfra, og indbyder til lange gåture, sjov og leg. Bjerregårds købmand, har alle de fornødne dagligvarer, lidt lækkert til aftenskaffen og også friskbagte morgenbrød. Købmanden kan hurtigt nås både til fods og på cykel.

Kun ca. 10 minutters kørsel fra huset ligger den hyggelige havneby Hvide Sande, som klart er et besøg værd. Her er hyggelige butikker, lækre restauranter med frisk fisk og andet godt til ganen. Hvide Sande er et mekka for lystfiskeren eller alle med hang til vandsport og både. Husk at tage et kik på havnebassinet – her er der store muligheder for at se sæler.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2801

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus på en dejlig grund…Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...