Dejligt feriehus med spa, sauna og billard, tæt på havet.

3.5
icon
icon
icon
icon
Julianevej 186, Bjerregård - Søg på husnr. B2802

Med udsigt til det skønne klit-landskab, kan I nyde ferien i hyggelige feriehus på Julianevej 186. Her er mange muligheder for hele familien, for både aktivitet og for en afslappende ferie med spa og sauna. Med kun 250 meter til Vesterhavet, er der altid mulighed for frisk luft og lange spadsereture. Huset er til 8 personer og med 2 badeværelser – og derfor velegnet til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen – eller til den store familie.

Hjemlig hygge

Huset er ældre, men delvis renoveret (2018). Husets centrum er det lyse og praktisk indrettede køkken med bl.a. opvaskemaskine. Fra køkken-afdelingen er åbent ind til opholdsrummet, hvor man kan slappe helt af foran brændeovnen, læse en god bog og nyde en god kop kaffe foran den knitrende ild.

Man kan også slappe af med en god film, som du streamer med Chromecastet, som er i huset.

I mellemgangen mellem de 2 afdelinger er et dejligt ”hygge-rum”, hvor der bl.a. er et billardbord – her kan man finde ”spille-fuglen” frem og f.eks. lave turneringer.

Huset råder over hele to badeværelser, hvor der i det ene er spa og sauna. Det er perfekt afslapning efter en rask tur til vandet. De 8 sovepladser er fordelt i 4 soverum med dobbeltsenge.

En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Bo midt i klit-landskabet og nyd havets brusen

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler på terrasserne rundt om huset, og den overdækkede terrasse forlænger ”ude-tiden”. Der er både afskærmede og åbne terrasser. Man vil altid kunne finde en læ-krog, hvor man kan nyde frokosten eller grill-middagen med solnedgangen og havets brusen i baggrunden.

Ferieboligen ligger tæt på det fredede hede område mellem Bjerregård og Nymindegab. Her har du virkelig mulighed for at være helt dig selv og bare slappe af.

Hele området er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord, og derfra videre enten langs klitterne eller ind i landet.

En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113
Renoveret / Byggeår:2018 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, klinker og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...