Charmerende feriehus med brændeovn og strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 16, Bjerregaard

- Sommerhusnr.: B2805
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I en familie på 5 personer, og ønsker I et afbræk fra en hektisk hverdag, så er feriehuset på Dortheasvej 16 – for enden af et lukket vænget – i Bjerregård et oplagt sted at holde ferien. Feriehuset er indbegrebet af charme ved et hyggeligt lille feriehus. Her har I rig mulighed for at koble helt fra foran brændeovnen, gå en lang tur ved stranden og bare nyde hinandens samvær.

Lys og pæn indretning skaber afslappende feriestemning

Det intime, lille feriehus er velholdt og har fine detaljer i indretningen. Der er store vinduer på hver side af terrassedøren, som giver masser af lys, der gør huset rummeligt og skaber en god atmosfære.

Brændeovnen passer perfekt ind i den hyggelige feriestemning, som feriehuset skaber rammerne omkring. Her kan I nyde varmen fra de knitrende flammer efter en gåtur langs stranden i den friske havluft.

Selv om det er et lille hus, indeholder det stadig de uundværlige hjælpemidler – vaskemaskine og opvaskemaskine, som gør det endnu lettere for jer at slappe helt af uden at skulle tænke på tøjvask og opvask. Og til ungerne vil de glæde sig over den chromecast, som er i stuen. Her skal der bare bruges en app, og I kan streame over telefonen på tv’et.

Terrasse omringet af smuk natur – klitlandskab og strand  

Huset er omgivet af smukt klitlandskab, så langt øjet rækker. Hvis I går en tur i landskabet, vil I efter kun 700 meter ramme stranden, som bestemt også er et besøg værd. Mærk den friske vind i ansigtet og nyd lyden af Vesterhavet, der bruser.

Hvis vejret lover solskin, har feriehuset også en dejlig overdækket og afskærmet terrasse, som giver gode muligheder for solbadning og grillaftner. Her finder I altid ly og læ.

Har I lyst til en udflugt, ligger den charmerende havneby Hvide Sande blot 15 minutters kørsel væk, og her er der altid nyt at opleve og nye forretninger at besøge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.317
Renoveret / Byggeår:2018 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...