6 personers feriehus tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 360, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2812
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 360 kan I holde ferie i et rigtig hyggeligt feriehus til 6 personer, som er lyst og indbydende indrettet og ligger på et flot naturgrundstykke. Stranden ligger kun 300 meter væk og kan nås til fods, selv med småbørn. Sommerhuset råder over to terrasser, hvor I får rig mulighed for at nyde solens stråler.

Hyggeligt feriehus til 6 personer

I dette skønne feriehus vil I med sikkerhed få en dejlig ferie med familien. I sommerhuset er der ikke kun plads til op til 6 personer, men også familiens hunde er velkomne – op til to styks. Den hyggelige indretning gør, at I helt fra starten af vil føle jer hjemme i sommerhuset og glemme hverdagens stress.

I stuen kan I gøre jer godt tilpas med en god bog eller en kop te, mens I nyder varmen fra de knitrende flammer i brændeovnen. Ud over varme sørger brændeovnen også for, at der er rigtig god feriestemning, selv på de stormende dage.

Sommerhuset har også en rigtig hurtig og stabil internetforbindelse, som kan holde til flere enheder af gangen, så hele familien kan dele deres ferieminder og tjekke op på de seneste nyheder hjemmefra.

Lækker terrasse, hvorfra I kan høre de brusende bølger

Feriehuset på Bjerregårdsvej 360 har ikke mindre end to fine terrasser, hvoraf en er lukket og derfor perfekt til familier med småbørn eller hunde, som kan få lov at lege frit uden opsyn.

Hvis I hellere vil nyde solen på stranden, ligger denne også kun små 300 meter væk fra sommerhuset. Det er blot en lille gåtur i det flotte område, og selv familiens mindste medlemmer kan følge med her. Her kan børnene få masser af tid til at gå med at bygge sandslotte eller samle sten, mens I nyder den friske havluft og den flotte natur.

Alt i alt rigtig fine rammer for en dejlig ferie med dem, du holder af.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2812

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus für sechs Personen im klassischen skandinavischem Stil. Zentraler Wohn-, Ess- und Kochbereich mit schönem Kamin, von dem alle anderen Zimmer abgehen. Bad mit kleiner Sauna und Whirlpool. Schöne Terrassenflächen, teils überdacht mit Sitzgruppe, große Fläche davon Umschlossen, ideall als Auslauf für Kleinkinder oder Hunde.
Die Einrichtung ist teils nicht mehr die neueste, aber es ist alles da. Und mit den lediglich 300 m bis zum Strand ist der Preis für das alles dann sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Süsse Ferienhaus, schön gepflegt und für 3 Erwachsene mit Kleinkind passend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr sauber, eine sehr energiesparende Wärmepumpe, gute Matratzen.
Nähe zum Strand sehr gut.

Es entspricht alles unseren Vorstellungen.
Das Haus ist sehr energiesparend. Auch die Nähe zum Strand wunderbar. Wir würden es jederzeit wieder buchen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...