Sommerhus i Bjerregård med panoramaudsigt og brændeovn

3
icon
icon
icon

Riskrogen 16, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2814
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske feriehus i 70’er stilen på Riskrogen 16 i Bjerregård har plads til 6 personer og ligger midt i det skønne hedelandskab, som I kan nyde fra opholdsrummets panoramavindue. Har I hund, så er den også hjertelig velkommen i sommerhuset.

Stort og lyst opholdsrum med brændeovn

Det 93m2 sommerhus er renoveret i 2018, men har bibeholdt den oiginale 70’er Stil , og har et dejligt opholdsrum med plads til hele familien. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan være sammen så meget som muligt under jeres ferie – også når der skal laves mad. Køleskabet med 169l og fryseren på 37l byder plads til maden, mens opvaskemaskinen ordner opvasken som en leg.

De store vinduer i stuen skaber et fantastisk lysindfald, og giver jer en skøn panoramaudsigt over den smukke natur, som er præget af hede- og klitlandskab. Her er også brændeovn, så I kan nyde udsigten, imens I får varmen igen efter en frisk gåtur i det naturskønne område. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe.

Sommerhuset har plads til 6 feriegæster, som kan fordele sig på de 3 værelser. På det ene værelse finder I en dobbeltseng, mens der er 2 enkeltsenge og en køjeseng på de sidste værelser.

Der er korkgulv i alrummet og på alle værelser. Badeværelset som er renoveret i 70ér stilen i 2017, er udstyret med gulvvarme.

2 terrasser til afslapning

Morgenkaffen kan nydes til solopgangen på den østvendte terrasse, imens resten af familien sover videre. Terrassen har indgang til køkkenet.

Også fra stuen er der en terrassedør. Herfra kan I komme til den vestvendte terrasse, som er afskærmet fra sommerhusets naboer, så I uforstyrret kan nyde dagen. Her kan I spise et lækkert grillmåltid med udsigten til den farverige solnedgang, som er en perfekt afslutning på en dejlig feriedag i familiens selskab.

Sommerhuset ligger på en 2270m2 stor naturgrund, som I har udsigt over fra begge terrasser.

God beliggenhed i Bjerregård

Den skønne sandstrand ligger blot 400 meter fra sommerhuset. Her kan I gå lange gåture med hunden eller bygge det største sandslot med børnene. Der er 2 km til den lokale købmand, som både sælger nybagt brød, kød til grillen, is til desserten og meget andet.

Bjerregård er et populært ferieområde, som er tæt på både stranden, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, som er kendt for diverse vandsportsaktiviteter.

Efter en kort køretur mod nord kommer I til fiskeribyen Hvide Sande, som byder på spændende lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2814

DK
D.
sagde , Danmark

Super beliggenhed og autentisk 70er stil. Det kan vi rigtig godt li’

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist zweckmäßig eingerichtet, Mut allen Utensilien in der Küche ausgestattet, die großen Bodentiefen Fenster mit dem tollen unverbauten Blick in die Natur sind ein Highlight,das man nicht so oft findet

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war echt traumhaft inmitten der Natur zu wohnen inkl morgendlicher Sonnenaufgänge vom Sofa aus. Wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.270
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...