Sommerhus i Bjerregård med panoramaudsigt og brændeovn

3
icon
icon
icon

Riskrogen 16, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2814
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske feriehus i 70’er stilen på Riskrogen 16 i Bjerregård har plads til 6 personer og ligger midt i det skønne hedelandskab, som I kan nyde fra opholdsrummets panoramavindue. Har I hund, så er den også hjertelig velkommen i sommerhuset.

Stort og lyst opholdsrum med brændeovn

Det 93m2 sommerhus er renoveret i 2018, men har bibeholdt den oiginale 70’er Stil , og har et dejligt opholdsrum med plads til hele familien. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan være sammen så meget som muligt under jeres ferie – også når der skal laves mad. Køleskabet med 169l og fryseren på 37l byder plads til maden, mens opvaskemaskinen ordner opvasken som en leg.

De store vinduer i stuen skaber et fantastisk lysindfald, og giver jer en skøn panoramaudsigt over den smukke natur, som er præget af hede- og klitlandskab. Her er også brændeovn, så I kan nyde udsigten, imens I får varmen igen efter en frisk gåtur i det naturskønne område. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmepumpe.

Sommerhuset har plads til 6 feriegæster, som kan fordele sig på de 3 værelser. På det ene værelse finder I en dobbeltseng, mens der er 2 enkeltsenge og en køjeseng på de sidste værelser.

Der er korkgulv i alrummet og på alle værelser. Badeværelset som er renoveret i 70ér stilen i 2017, er udstyret med gulvvarme.

2 terrasser til afslapning

Morgenkaffen kan nydes til solopgangen på den østvendte terrasse, imens resten af familien sover videre. Terrassen har indgang til køkkenet.

Også fra stuen er der en terrassedør. Herfra kan I komme til den vestvendte terrasse, som er afskærmet fra sommerhusets naboer, så I uforstyrret kan nyde dagen. Her kan I spise et lækkert grillmåltid med udsigten til den farverige solnedgang, som er en perfekt afslutning på en dejlig feriedag i familiens selskab.

Sommerhuset ligger på en 2270m2 stor naturgrund, som I har udsigt over fra begge terrasser.

God beliggenhed i Bjerregård

Den skønne sandstrand ligger blot 400 meter fra sommerhuset. Her kan I gå lange gåture med hunden eller bygge det største sandslot med børnene. Der er 2 km til den lokale købmand, som både sælger nybagt brød, kød til grillen, is til desserten og meget andet.

Bjerregård er et populært ferieområde, som er tæt på både stranden, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, som er kendt for diverse vandsportsaktiviteter.

Efter en kort køretur mod nord kommer I til fiskeribyen Hvide Sande, som byder på spændende lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2814

DE
D.
sagde , Deutschland

Das im Bauhausstiel gehaltene Haus, das am Rande der Ferienhaus Siedlung liegt, schmiegt sich angenehm in die Dünenlandschaft. Ich persönlich würde das Haus als Hommage an das zeitlose dänische design bezeichnen, das in seiner Unaufgeregtheit und seiner "Lowtech" Einrichtung für uns zu einem echten Refugium wurde. Der erste morgendliche Kaffee, an den großen Panoramafenstern, vermittelt einem das Gefühl ein Teil der Flora und Fauna zu sein und doch geschützt vor der manchmal launigen und wechselhaften Witterung in diesem wunderschönen Landstrich Dänemarks.
An kalten Tagen ist auch der gut ziehende Kamin Ofen eine schöne Bereicherung.
wenn man mit einer zweiten Partei anreist, sollte man sich im Haus über eine Hellhörigkeit bewusst sein.
das kann stören, muss es aber nicht.
Der allgemeine Zustand des Hauses lädt ein zu einem ungezwungenen Urlaub ein. Das Haus ist nicht penible gepflegt, sondern befindet sich in einem angenehmen gepflegten und normal bewohnbaren Zustand, der zum Urlaub machen, auch mit einem Hund , einlädt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zum wiederholten Mal ein tolles Wohngefühl! Das Haus hat eine super Lage und die Architektur ist ganz nach meinem Geschmack. Die in die Jahre gekommene Einrichtung stört mich nicht, der Ausblick auf die Heidelandschaft ist wunderbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus im 70er Jahre Bauhausstil. Einmaliger Panoramablick. Absolute Privatsphäre. Sehr gute Erreichbarkeit des Esmark Teams bei Rückfragen. Alles sehr gut organisiert, wir haben uns gut aufgehoben gefühlt. Trotz Regenwetters 10 Punkte von uns.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 2.270
Renoveret / Byggeår:2018 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...