6 personers feriehus i Bjerregård med kun 250 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 295, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2826
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette dejlige feriehus på Bjerregårdsvej 295 i Bjerregård er med sin renovering i år 2017 et rigtig hyggeligt og lyst indrettet hus. Det har en utrolig attraktiv beliggenhed med kun 250 meter til stranden. I har derfor rig mulighed for lange gåture langs vandkanten. Her er jeres hunde også meget velkomne! Feriehuset rummer nemlig plads til 2 hunde.  

Saml familien foran brændeovnen og nyd hinandens samvær

Feriehusets køkken og stue er samlet i et stort rum, som fungerer som husets hjerte. Her kan I samle hele familien til hyggelige stunder med fælles madlavning, kortspil eller hvad I ellers lyster. I husets hjerte findes også en dejlig brændeovn, som kan give jer varmen på en kølig dag.

Feriehuset gennemgik en renovering i år 2017, hvilket betyder, at I kommer til at bo i et moderne hus med en dejlig lys indretning. De lyse farver skaber mere luft i huset, og det vil give jer en følelse af rummelighed og plads. Huset rummer plads til 6 personer, samt 2 hunde.

Lækker terrasse og stranden et stenkast væk

I kan også nyde feriehusets lækre terrasse, som både er overdækket og afskærmet, så I rigtig kan slappe af uden forstyrrelser. Terrassen har mange hyggelige kroge og lækre loungemøbler, hvor I kan lægge jer i en liggestol og mærke solens stråler i ansigtet.

Til børnene er der sandkasse og gyngestativ.

Med feriehusets gode placering kan I også gå små 250 meter og ramme stranden – her kan I rigtig nyde den skønne, vestjyske natur samtidig med lyden af Vesterhavets brusen. Tag endelig jeres hunde med og lad dem bruge noget energi langs strandkanten.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.338
Renoveret / Byggeår:2017 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...