Strandnært feriehus i Bjerregård med spabad og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 77, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2831
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus kun 250 meter fra vandet er et rigtig godt valg til en dejlig sommerhusferie i Vestjyllands flotte natur. Huset ligger midt i Bjerregårds stemningsfyldte ferieland, og med både spabad og brændeovn blandt faciliteterne, er der sørget for ekstra wellness og afslapning i ferien.

Lyst og venligt feriehus med wellness

Det charmerende træhus på Dortheasvej 77 rummer plads til 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser, det ene med eget gæste-toilet til. Huset er lyst og venligt indrettet med loft til kip, som får omgivelserne til at virke rummelige og åbne.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum med stue og spiseafdeling, som ligger i åben forbindelse til det veludstyrede køkken. Her er rammerne sat for en masse hyggelige feriestunder med de nærmeste, og med den knitrende brændeovn i baggrunden bliver dagene kun endnu hyggeligere.

Trænger I til lidt ekstra varme og wellness, er der også mulighed for det. I det store badeværelse står nemlig et spabad, hvor I kan forkæle jer selv lidt ud over det sædvanlige og lade batterierne op til en ny og spændende feriedag.

Naturskøn beliggenhed tæt på strand og indkøb

Fra stuen kommer I ud på den gode terrasse, hvor I kan sidde og nyde den friske luft i stort set alt slags vejr, eftersom der både er overdækning og afskærmning. Til de mindste feriegæster er der sat et gyngestativ op.

Beliggenheden i Bjerregårds populære ferieområde er skøn, og der er hverken langt til det ene eller det andet. Den brede sandstrand ligger kun 250 meter fra huset, og både store og små kan følge med på den korte gåtur til vandet.

Hos den lokale købmand i Bjerregård kan I hver morgen forsyne jer selv med nybagte rundstykker til morgenkaffen, og selvfølgelig kan der købes en rød bøf til grillen på en dejlig sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2831

D.
sagde , Danmark

Fint hus, dejlige senge. Køkken mangler nogle basale ting for at kunne fungere optimalt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.297
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...