Hyggeligt stråtækt sommerhus på naturgrund i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Blåbærheden 28, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2832
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Blåbærheden 28 i Bjerregård finder du en ugenert naturgrund med dette hyggelige sommerhus. Med kun 500 meter til Vesterhavet er der rig mulighed for nogle friske gåture igennem klitlandskabet – og en kop kaffe eller te ved varmen fra brændeovnen bagefter. Der er 2 kilometer til indkøbsmuligheder, hvilket er perfekt til en cykeltur på stisystemet.

Åbent plan med køkken, stue og brændeovn

Det hyggelige sommerhus med synlige bjælker rummer 3 soveværelser med plads til i alt 6 personer. Der er varmepumpe installeret. Feriehuset har en åben køkkenafdeling ind mod stue med spiseplads, rummeligt sofaafsnit og brændeovn, samt udgang til afskærmet terrasse. Her kan I nyde morgenmaden eller slappe af i en stille stund.

Skulle I være så heldige at fange et par friske fisk under jeres ophold, har sommerhuset en fryser til opbevaring. Ellers kan I tilberede dem straks i feriehusets køkken eller på grillen udendørs.

Afskærmet terrasse i forbindelse med stuen

Det stråtækte feriehus er udstyret med 2 dejlige terrasser, så der både er mulighed for morgen- og aftensol. Der er en afskærmet terrasse i forbindelse med stuen, så I kan nyde den friske luft både inde og ude. En ekstra terrasse er på den anden side af feriehuset med dejlig plads til sol og samvær.

Den forholdsvis store naturgrund på 2000 m2 gør, at I har god plads til ophold udendørs. Herfra kan I nyde det vestjyske landskab med sit rige dyreliv eller opleve nogle friske gåture med kun 500 meter til havet.

Her mødes hav og himmel i horisonten

Bjerregård ligger sydligt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan I opleve et helt særligt dyreliv med vadefugle og vildt. Planter som lyng, marehalm og fyrretræer er specielt hårdføre og klarer sig derfor fint i det barske område mellem hav og fjord. Uanset, om du ønsker naturoplevelser eller at besøge de charmerende byer og købstæder omkring fjorden, finder du her rig mulighed for udfoldelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2832

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und liegt sehr schön am Rand einer kleinen, ruhigen Siedlung.

Der Ofen heißt das Haus schnell und es war einfach wunderbar.

Es ist alle vorhanden was man braucht – wirklich klasse.

In den Betten haben wir sehr gut geschlafen und alles war sehr ordentlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus.es liegt sehr ruhig .Auf einem sehr schönen Naturgrundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus entspricht unseren Vorstellungen auf dem Punkt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.000
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...