Fantastisk lækkert feriehus i første klitrække med sauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 437, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2836
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så er dette femstjernede aktivitetshus det helt rigtige valg! Feriehuset har plads til helt op til 8 personer, helt ideelt til en storstilet familieferie med blandt andet sauna, udespa, billard, lækker terrasse og kun 50 meter til vandet. Hunden er også hjerteligt velkommen.

Femstjernet feriehus til 8 personer med billard og motionscykel

Det femstjernede feriehus på Bjerregårdsvej 437 er opført i 2019 og opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Huset råder over i alt 165 kvadratmeter, og den stilfulde indretning byder på lækre faciliteter og garanterer underholdning for alle aldre.

Et af de absolutte highlights indendørs finder I i aktivitetsrummet, hvor billardbord og motionscykel står klar til at underholde. Her kan I slippe jeres indre konkurrencemenneske løs i en hyggelig billardturnering eller tage en forfriskende cykeltur – ligegyldigt vind og vejr.

Der er plads til 8 personer fordelt på 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med eget TV. Huset har intet mindre end 2 badeværelser og et gæstetoilet og er i det hele taget godt udstyret rent praktisk.

Udespa, udesauna og en af Bjerregårds bedste beliggenheder

Også udvendigt får I de lækreste omgivelser. Der er både lukket terrasse og en skøn udestue, så I kan nyde den friske havluft selv i regn og blæst, og der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler og liggestole til de varme sommerdage.

På terrassen finder I også husets sauna – og ikke mindst et lækkert udendørs spabad, som vil være til glæde for både børn og voksne. Lad børnene plaske rundt, mens I soler jer, eller nyd de varme bobler på en sen sommeraften under en klar stjernehimmel. Udebruseren kan benyttes fra april til november, hvor i kan skylle sandet af tæerne.

Feriehuset har en af Bjerregårds absolut bedste beliggenheder i første klitrække, kun 50 meter fra Vesterhavet og den hvide sandstrand. Det vil helt sikkert blive til mange herlige strandudflugter i løbet af ferien. Også den lokale købmand i Bjerregård ligger i gåafstand fra huset, og her kan I hver dag hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2836

D.
sagde , Hillerød

Huset er af meget høj standard med en formidabel beliggenhed for foden af klitten. Meget funktionel indretning. Og den store terrasse er aflukket og dejlig lukket udestue.

D.
sagde , Danmark

Eksklusiv og lækker indretning med personlighed uden at det bliver for meget. Huset er lækre end på billlederne (selv om man ikke tror det er muligt) Beliggenheden er perfekt.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...