Fantastisk lækkert feriehus i første klitrække med sauna og udespa

5
7718
Bjerregårdsvej 437, Bjerregård - Søg på husnr. B2836

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så er dette femstjernede aktivitetshus det helt rigtige valg! Feriehuset har plads til helt op til 8 personer, helt ideelt til en storstilet familieferie med blandt andet sauna, udespa, billard, lækker terrasse og kun 50 meter til vandet. Hunden er også hjerteligt velkommen.

Femstjernet feriehus til 8 personer med billard og motionscykel

Det femstjernede feriehus på Bjerregårdsvej 437 er opført i 2019 og opfylder selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Huset råder over i alt 165 kvadratmeter, og den stilfulde indretning byder på lækre faciliteter og garanterer underholdning for alle aldre.

Et af de absolutte highlights indendørs finder I i aktivitetsrummet, hvor billardbord og motionscykel står klar til at underholde. Her kan I slippe jeres indre konkurrencemenneske løs i en hyggelig billardturnering eller tage en forfriskende cykeltur – ligegyldigt vind og vejr.

Der er plads til 8 personer fordelt på 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med eget TV. Huset har intet mindre end 2 badeværelser og et gæstetoilet og er i det hele taget godt udstyret rent praktisk.

Udespa, udesauna og en af Bjerregårds bedste beliggenheder

Også udvendigt får I de lækreste omgivelser. Der er både lukket terrasse og en skøn udestue, så I kan nyde den friske havluft selv i regn og blæst, og der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler og liggestole til de varme sommerdage.

På terrassen finder I også husets sauna – og ikke mindst et lækkert udendørs spabad, som vil være til glæde for både børn og voksne. Lad børnene plaske rundt, mens I soler jer, eller nyd de varme bobler på en sen sommeraften under en klar stjernehimmel.

Feriehuset har en af Bjerregårds absolut bedste beliggenheder i første klitrække, kun 50 meter fra Vesterhavet og den hvide sandstrand. Det vil helt sikkert blive til mange herlige strandudflugter i løbet af ferien. Også den lokale købmand i Bjerregård ligger i gåafstand fra huset, og her kan I hver dag hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...