Velholdt sommerhus bare 100 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 53, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2839
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Når du nærmer dig sidste klitrække ned til Vesterhavet, kan du høre bølgerne og mærke den salte luft på huden. Det er noget helt særligt, som du kun oplever her. Dette velholdte og hyggelige sommerhus på Julianevej i Bjerregård har en førsteklasses beliggenhed kun et par minutters gang fra stranden.

Førsteklasses beliggenhed 100 meter fra stranden

På den store afskærmede og delvist overdækkede terrasse, kan du nyde den friske luft og lytte til bølgerne, der bruser. Har du lyst til en frisk dukkert i det salte vand, kan du være ved stranden på bare nogle få minutter. Huset ligger nemlig kun 100 meter fra stranden. Det betyder, at du fra huset har en rigtig dejlig udsigt til det smukke klitlandskab, der fører ned til vandet. Der er også rig mulighed for at nyde og udforske naturen i området. Her er der gode stier, som inviterer til lange gå- eller cykelture.

Husets hyggelige indretning

Huset er velholdt og pænt indrettet med gode møbler og et nyere køkken. Stue og køkken ligger i åben forbindelse. I den hyggelige tv-stue er der en dejlig brændeovn, som kan varme huset op på nogle få timer. Her kan I sidde og nyde lyden af den knitrende ild, og varmen der breder sig. Huset er indrettet med fire soverum + alkove. I alt er der plads til seks overnattende gæster.

Oplev en rigtig havneby

Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger bare nogle få minutters kørsel fra huset. Her kan I opleve den autentiske atmosfære på havnen. I sommermånederne kan I også se og opleve rigtige fiskeauktioner, hvor I selv har mulighed for at byde på de friske fisk. En oplevelse, som er både for store og små. Byen har desuden et godt udvalg af spændende butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2839

D.
sagde , Viborg

Hyggeligt og dejligt hus, med en perfekt beliggenhed til strand og by.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:81 / 1.222
Renoveret / Byggeår:2004 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...