Poolhus til 12 personer med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 52, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2841
12 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Rauhesvej 52 i Bjerregård finder I dette skønne, store poolhus til 12 personer. Det er udstyret med alt, hvad man kunne ønske sig, og indretningen indbyder med det samme til afslapning og hygge. Her får I ikke kun en pool, men sågar også sauna og spabad.

12-personers poolhus med alle ønsker opfyldt

I dette skønne poolhus er I garanteret en dejlig ferie med familien eller vennerne. I huset er det plads til op til 12 personer, og selv de sidste familiemedlemmer – hundene – er mere end velkomne her.

I det moderne køkken kan I tilberede dagens måltider, hvorefter I kan smide benene nyde samværet og fritiden i den hyggelige stue.

Pool, sauna og spa

Eftersom huset rummer en pool, er I ikke på noget tidspunkt afhængige af vejret her. Børnene kan til hver en tid plaske rundt i poolen, mens I nyder de varme solskinsdage på terrassen eller lægger jer godt til rette foran fjernsynet.

Når børnene er blevet lagt i seng om aftenen, kan I læne jer godt tilbage i spaen eller saunaen og få ro og tid til at nyde tiden væk fra hverdagsstressen.

Kort vej til stranden

Hvis I hellere vil nyde det gode vejr og den friske luft på stranden, kan I nå denne på en blot 250 meter lang gåtur. Den korte gåtur gør det muligt at få selv de mindste familiemedlemmer med. Skulle vejret pludselig skifte, er der heller ikke lang vej tilbage til den varme stue.

Den lange sandstrand har altid noget spændende at byde på, ikke kun i sommertiden, men også på de køligere årstider. Her kan I med garanti få mange timer til at gå. Tag alle de nye indtryk til jer og nyd den friske havluft, bølgernes brusen og den storslåede natur.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2841

D.
sagde , Rødekro

Super fantastisk hus, hvor vi virkelig har nydt en uge.

D.
sagde , Vojens

Dejligt hus, godt indrettet, tæt beliggende ved stranden

D.
sagde , Danmark

Et fint sommerhus, god plads til alle. super med to terrasser på begge sider af huset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:192 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...