Charmerende og strandnært sommerhus med udendørs wellness

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 72, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2843
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et moderne og hyggeligt sommerhus med fredelig beliggenhed på en naturgrund for enden af en lille stikvej. Sommerhuset på Dortheasvej 72 ligger tæt på stranden og i gåafstand fra den lokale købmand. Her er en stor og delvist overdækket terrasse med gode læ-forhold og udendørs wellnessområde med vildmarksbad og sauna. Det er tilladt at medbringe 1 hund i sommerhuset.

Moderne og hyggelig indretning med udendørs wellnessområde

Det familievenlige feriehus er renoveret i 2021 og er lyst og moderne indrettet. Her er et stort opholdsrum i åben forbindelse med køkkenet, som indbyder til mange skønne timer med familien. Aftensmaden kan I lave sammen og slutte dagen af med en filmaften til lyden af den knitrende brændeovn. Der er en Chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres egen telefon til TV´et.

Der er 6 sovepladser i sommerhuset, som fordeler sig på 3 soveværelser med trælaminatgulv.

Badeværelset er med gulvvarme og har en vaskemaskine og tørretumbler samt en bruseniche. Fra badeværelset har I udgang til udearealet, som byder på både sauna og vildmarksbad. Det er en perfekt afslutning på en god dag i naturen, hvor I rigtig kan slappe af. Har I været en tur på stranden, kan I også skylle jer under den udendørs bruser (kan benyttes fra april til november).

Sommerhuset har desuden et gæstetoilet, så der ikke opstår lang kø om morgenen. På gæstetoilettet er der også gulvvarme.

Som et ekstra plus er der ladestik til el-biler ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik. For at benytte denne, skal man have et abonnement hos Clever.

Bjerregård – Tæt på stranden

Bjerregård er placeret mellem hav og fjord i den sydlige del af Holmsland Klit. Naturen er enestående og består af store fredede hedearealer med mange lyngklædte områder og klitter, som grænser op til det smukke Vesterhav. Stranden ligger blot 300 meter fra sommerhuset.

I Bjerregård finder I også en lokal købmand, som sælger alt fra nybagte rundstykker til lækkert grillkød. Købmanden ligger 800 meter fra feriehuset.

Er man lystfisker, er der også mange muligheder for at udfolde sig. Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og slusen i Hvide Sande er yndede mål, når den daglige fangst skal i hus.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2843

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2.mal in diesem wunderschönen Haus. Betten sind inzwischen auch neu. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Die Bäder sind perfekt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine wundervolle Woche im Haus. Sauberkeit und Ausstattung waren super und wir haben vor allem die Terrasse sehr geschätzt. Kurze Wege zum Strand und zum Kaufmann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Haus, dass alles hat, was man braucht! In der Küche war auch alles vorhanden. Wir fühlten uns sehr wohl und können das Haus weiteremphlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.380
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...