Velholdt sommerhus i Bjerregård midt i den smukke natur

3.5
2138
Nymandsbjerg 12, Bjerregård - Søg på husnr. B2869

Et rigtigt hyggeligt og meget velholdt sommerhus, beliggende på en stor naturgrund i den nordlige del af Bjerregård. Huset har rigtig fine terrasser mod syd og øst. På 1. salen er der yderligere en terrasse. Alle soveværelser er på 1. sal.

Velholdt sommerhus

Midt i den smukke natur og ikke langt fra store hedearealer, i den nordlige del af Bjerregård, ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus i 2 plan. Sommerhuset er gennemgribende renoveret og fremstår overalt i fineste stand.

Sommerhus i 2 plan

1. sal er indrettet med 3 soveværelser. Et stort Masterbedrom med dobbeltseng og udgang til terrasse samt 2 mindre soveværelser, et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Alle soveværelser er udstyret med gode boksmadrasser. I stueetagen er der et godt badeværelse med bruser og gulvvarme indgang til husets sauna. Huset har desuden et nyt og super funktionelt køkken udstyret med bl.a opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er pænt indrettet med gode møbler og brændeovn. Der er klinkegulv i stuen og køkkenet.

Bjerregårds natur

Huset er beliggende i den nordlige del af Bjerregård, ca. 12 km. syd for Hvide Sande. Her er der langt mellem sommerhusene og sommerhuset ligger tæt på stort hedeområde, – perfekt til lange vandreture. Du kan selvfølgelig også nyde bølgernes brusen ved Vesterhavet, ca. 10 minutters gang fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...