Velholdt sommerhus i Bjerregård midt i den smukke natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Nymandsbjerg 12, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2869
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Et rigtigt hyggeligt og meget velholdt sommerhus, beliggende på en stor naturgrund i den nordlige del af Bjerregård. Huset har rigtig fine terrasser mod syd og øst. På 1. salen er der yderligere en terrasse. Alle soveværelser er på 1. sal.

Velholdt sommerhus

Midt i den smukke natur og ikke langt fra store hedearealer, i den nordlige del af Bjerregård, ligger dette hyggelige og velholdte sommerhus i 2 plan. Sommerhuset er gennemgribende renoveret og fremstår overalt i fineste stand.

Sommerhus i 2 plan

1. sal er indrettet med 3 soveværelser. Et stort Masterbedrom med dobbeltseng og udgang til terrasse samt 2 mindre soveværelser, et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Alle soveværelser er udstyret med gode boksmadrasser. I stueetagen er der et godt badeværelse med bruser og gulvvarme indgang til husets sauna. Huset har desuden et nyt og super funktionelt køkken udstyret med bl.a opvaskemaskine og mikroovn. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er pænt indrettet med gode møbler og brændeovn. Der er klinkegulv i stuen og køkkenet.

Bjerregårds natur

Huset er beliggende i den nordlige del af Bjerregård, ca. 12 km. syd for Hvide Sande. Her er der langt mellem sommerhusene og sommerhuset ligger tæt på stort hedeområde, – perfekt til lange vandreture. Du kan selvfølgelig også nyde bølgernes brusen ved Vesterhavet, ca. 10 minutters gang fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...